Vi er nu blot 1 dag fra starten på PGI 2018 EU kvalifikationen, og kampen om 3 pladser til PGI 2018 finalen i Berlin. Men EU kvalifikationen kunne have haft et andet hold med på deltagerlisten, end hvad vi kommer til at se fra i morgen. Det var nemlig lige ved at lykkedes for holdet VALHALLA at komme videre til kvalifikationen i England, som består af 2 spillere fra Island, 1 fra Polen og til sidst danske Alexander "Steezy" Emerson.. 


321
Nordic
1599 kr.
271
Nordic
699 kr.
485
Nordic
1489 kr.
204
Nordic
1099 kr.
267
Nordic
1449 kr.

Steezy var personen bag organisationen VALHALLA, men han var desværre også en meget kreativ person når det kommer til snyd. Efter den indledende del af EU Kvalifikationen, er det kommet frem at Alexander Emerson havde 2 PUBG profiler som begge var blevet banned, og midt under kvalifikationen var der også flere af de andre deltagende hold i turneringen som anmeldte holdet til ESLs admins, som var ansvarlige for turneringen. Det lykkedes dog for VALHALLA at få en 3 plads i turneringen, og holdets spillere var meget lykkelige over at have sikret sig pladser til PGI 2018 i England, foran et hold som eksempelvis Liquid der blev nr. 6 og dermed sluttede lige udenfor top 5, der gav pladserne til England.

Men i starten af Juni blev det meddelt at VALHALLA havde mistet deres spot i turneringen, grundet de omstændigheder der var med spilleren Steezy. Der er blevet taget et billede af en samtale som Steezy har med en af de andre fra organisationen, hvor han bruger hans kærestes helbred som begrundelse for at droppe PUBG og i samme omgang er gå under jorden.

Holdets resterende spillere har efterfølgende givet en række svar, hvor de holder fast i at de på ingen måde havde kendskab til at danskeren gjorde brug af cheat. De fremhæver især at han jo ikke var caller for holdet, og aldrig kom med ekstra viden som han ikke burde have haft. Spillerne troede det var en dårlig joke da de blev vækket meget tidligt om morgenen i starten af juni, for at få fortalt de var blevet smidt ud af turneringen til fordel for Liquid, grundet det man havde fundet ud af om deres danske spiller Steezy

Alexander Emerson har i hvertfald ikke en fremtid indenfor esport, og fik desværre i samme omgang også ødelagt en unik chance for hans holdkammerater som de måske kun får 1 gang i deres liv. 

Det har ikke været muligt at finde frem til Steezy for at få en kommentar omkring hans handlinger, og vi skal nok heller ikke forvente at han kommer retur igen.

Heldigvis har vi fortsat 6 danske spillere med i turneringen som starter i morgen kl. 16:15, og du kan læse hele vores optakt til turneringen i denne artikel.