PGI er nu lige på trapperne og Playerunknown’s Battlegrounds får nu sin store chance for at vise dens potentiale som en E-Sport.

Det startede med 640 hold, som nu er blevet til 20, der skal kæmpe mod hinanden den 29 Juni til den 1 Juli i Haymarket Theatre, Leicester i den europæiske kvalifikationsrunde hvor præmiepuljen er på 100.000 dollars. Der spilles i alt 15 games, med 5 games fredag, lørdag og søndag. Kun top 3 hold kvalificerer sig til den store finale i Berlin den 25 til den 29 July med en præmiepulje på hele 2.000.000 millioner dollars. Samme kvalifikationsrunder bliver også holdt uden for europa, så finalen kommer til at have folk fra hele verden. 

Det udelukkende danske hold Copenhagen Flames har også kvalificeret sig til slutrunden med en 2. plads i deres gruppe, mod store hold som FaZe, The Alliance gg og Method. Copenhagen Flames har haft et par udskiftninger i perioden hvor de har haft et PUBG hold, og har næsten lige fået udskiftet 2 spillere med spillerne Feverish og PONYRIDERn som virker til at have været den rette beslutning. Elgiganten som også har kvalificeret sig til Leicester har også den danske spiller iSavage på holdet. Man må heller ikke glemme den nok mest kendte danske spiller Larsen, som spiller for det tidligere Kinguin. Holdet har dog kort før turneringen mistet deres organisation og spiller derfor under navnet Welcome to South george.

Alle de deltagende hold til turneringen i Leicester har da også brugt de seneste par uger på at pracc imod hinanden, hvilket PONYRIDEREn kunne bekræfte i et interview kort før deres rejse mod England onsdag.

Vi har udelukkende kun spillet imod hold der skal med til lan’et i Leicester, udover nogen top hold fra EU/NA som filler. 

Vi har brugt rigtig meget tid på at kigge personlige vods, men også alle online League vods igennem, for at lave et spreadsheet over hvor folk droppede. Men vi har holdt fast i vores placering i Rozhok hvor vi i scrims, bogstavelig talt har huntet folk ud af VORES by.

Udover at arbejde på det, har vi udelukkende fokuseret på evner og kommunikationen på holdet. Vi har en kæmpe fordel kommunikations mæssigt da vi er rent dansk, og det kan mærkes.

Hvis jeg skal udpege de 3 stærkeste hold til turneringen, må det nok være FaZe, Knights og Liquid.

Når danskerne rejser til Leicester allerede om onsdagen, så skyldes det at torsdag er afsat til media day, hvor der skal skydes billeder og video som kan bruges til produktionen af eventet.

Danskeren Avnqr som har castet og analyseret for utallige PUBG turneringer, skal også analysere kampene den 30 Juni. Vi følger selvfølgelig turneringen og danskernes chancer igennem hele weekenden.

Holdliste til PGI European qulifier:


Welcome to South george

Blank

Team Liquid

Izako Boars

Elgiganten Gaming

FaZe Clan

Method

The Alliance gg

Copenhagen Flames

Rogue

Pittsburgh Knights

Penta Sports

O1ne

Team Singularity

Team Redzone

Moonwolf

Limitless

Wizard Esports Club

Grow up Esports

Back from Zharki