Der er mange grunde til, at mennesker bruger tid, penge og kræfter på at udføre frivilligt arbejde i udlandet. For nogle er det en måde at give noget tilbage til verden. For andre handler det om personlig udvikling og de sociale relationer med andre frivillige. Atter andre tager afsted for at komme helt tæt på den lokale befolkning og kultur. Uanset bevæggrunden er der brug for alle, der vil udføre frivilligt arbejde i udlandet

Frivilligt arbejde veralt i verden

Frivilligt arbejde kan udføres i mange dele af verden og på mange forskellige måder. Frivilligt arbejde i Asien kan for eksempel foregå i Nepal, hvor du underviser på en skole, på et børnehjem i Cambodia eller i marken på et projekt i Thailand. Det er også muligt at udføre frivilligt arbejde i mange lande i Afrika. Arbejd på et børnehjem i Uganda, eller undervis børn og unge i engelsk, idræt og matematik. Frivilligt arbejde i Latinamerika begynder med et fire ugers højskoleophold i El Salvador, inden tur går videre til for eksempel Columbia eller Peru. Der er mange muligheder for at få opbygge og udviklet færdigheder, som for det første gør gavn under opholdet, men som også pynter på et CV.

Gamere for velgørenhed

Man behøver ikke at bruge måneder på at arbejde frivilligt i lande på anden side af jordkloden. Som gamer har man faktisk også mulighed for at gøre en forskel hjemmefra. Flere organisationer arrangerer events, hvor gamere kan være med til at indsamle penge til velgørenhed, for eksempel til frivilligt arbejde i udlandet. Det kan være en konkurrence med fede præmier, hvor deltagelse afhænger af en donation. Det kan også være et gaming-event med livestreaming af forskellige spil. På kort tid kan gamerne indsamle store beløb, som efterfølgende doneres til velgørenhed. Games Done Quick er et godt eksempel på sidstnævnte. De afholder hvert halve år en begivenhed med henblik på at støtte en specifik velgørenhedsorganisation. Man kan både donere penge og støtte projektet ved at købe merchandise som for eksempel T-shirts. Der er også eksempler på enkeltpersoner, som har gamet for en velgørenhedsorganisation.

Doner din pc

Hvis du ikke har mod på at arbejde frivilligt i udlandet eller deltage i konkurrencer eller gaming-events, kan du stadig støtte velgørende formål i ind- og udland. Hvis du står overfor at skulle udskifte din stadig fungerende pc, kan du donere den til et af de mange projekter, der formidler brug IT-udstyr til værdigt trængende.


121
F1
252 kr.
110
Farming
223 kr.
62
Dakar
268 kr.
170
Battlefield
368 kr.
62
Forza
395 kr.