Worlds 2017 nærmer sig med hastige skridt og i denne weekend skal det sidste hold fra NA LCS findes, når dette års Regional Qualifiers begynder senere i dag. Opgøret står mellem Kim "Ssumday" Chan-ho og Team Dignitas, FlyQuest med Hai "Hai" Du Lam, Zaqueri "Aphromoo" Black hos Counter Logic Gaming og til sidste Cloud9 med danske Nikolaj "Jensen" Jensen på holdet.

Søren "Bjergsen" Bjerg er sammen Team SoloMid og Immortals allerede kvalificeret til Worlds, grundet deres første- og andenplads i Summer Split - og vi skal nu havde fundet holdet, som er værdige til at følge med dem til Kina. Dagens opgør er mellem DIG og FLY, som spiller om en plads i anden runde, hvor CLG venter og her bliver dog så spillet om en plads i tredje - og afgørende - runde, hvor C9 venter. Du kan se, hvordan formatet kommer til at fungere til Regional Qualifiers her.

Hold 1 Hold 2   Kampstart 
DIG FLY Fredag kl. 21:00
Hold 1 Hold 2   Kampstart 
CLG TBD Lørdag kl. 21:00
 Hold 1  Hold 2   Kampstart 
C9 TBD Søndag  kl. 21:00

Ud for holdenes overordnet præstationer igennem hele Summer Split, så virker det umiddelbart som at den tredje billet til NA LCS kommer til at have enten CLG eller C9 skrevet på den. 

CLG var tvunget til at foretage en udskiftning i deres roster, da Joshua “Dardoch” Hartnett returnerede til hans gamle arbejdsgiver; Team Liquid. Man kunne have frygtet, at det ville have ødelagt deres resterende split, men introduktionen af Omar “Omargod” Amin har vist sig at være fornuftig og uden de store kvaler. Holdet var specielt stærkt spillende i deres kamp om tredjepladsen imod DIG, hvor deres niveau var langt højere end tidligere - og det lignede at Omargod er faldet godt på plads.

C9 har umiddelbart ikke have det bedste split til dato, men man skal ikke undervurdere holdet. Den danske midlaner Jensen har vist et fænomenalt højt niveau i dette split, og har af flere omgange været redningsmanden for resten af hans holdkammerater, som ikke har kunne vedligeholde samme høje niveau. En anden ting, der taler rigtig godt for C9's chancer for at komme til Worlds er at de tidligere nordamerikanske mestre kun skal vinde en enkelt kamp for at snuppe billetten, hvorimod FLY og DIG skal vinde hele tre BO5s.

Husk at du kan følge med dette års Regional Qualifiers i NA LCS ved at se med på streamen herunder, hvor samtlige af weekendens kampe bliver vist.