PUBG er i en helt fantastisk udvikling, både internationalt, hvor ESL har annonceret en kæmpe turnering senere på måneden (Læs om det her), samt i Danmark hvor vi hos Gaming.dk har annonceret DPL (Læs om det her). 

Dermed træder PUBG også ind som esports titel, og dette har organisationen Copenhagen Flames opdaget. De har derfor været igennem en "scouting" fase, for at finde frem til spillerne som matcher deres ambition og organisationen som en helhed. 


451
BenQ
1931 kr.
321
fnatic
2789 kr.
14
The
302 kr.
524
Acer
3180 kr.
305
Paracon
699 kr.

Copenhagen Flames præsenterer derfor følgende 2 spillere som deres duo hold:

Avnqrs
PONYRIDEREn

Det er bestemt et par kompetente drenge med den rigtige indstilling. Det er ambitionen at duo holdet skal være de bedste her i landet, og dette får de mulighed for at vise når de deltager i DPL runde 1.

Vi har snakket med ejeren af Copenhagen Flames, Steffen Thomsen omkring deres nye hold og PUBG generelt.

Hvad er grunden til at i har valgt at satse på et spil som PUBG?

PUBG vokser med lynets hast og konkurrerer med de mest populære spil på twitch, og opfylder samtidig nogle af de forudsætninger og krav vi har for at gå ind i en specifik esport. Der er et stærkt community, og en spiludvikler der lytter. Derudover er konkurrencen i Danmark ikke stor på organisationsniveau og, at vi kan sikre os de bedste spillere tidligt og være ledende på content og konkurrence niveau. Vores fokus er på Danmark og communitierne her, og derfor passer PUBG perfekt ind i vores strategi. 

Hvordan kan det være at det lige præcis blev disse drenge?

Vi har haft samtaler med flere PUBG spillere, og vi søger ligeså meget personlighed og indstilling, som talent. Samtidig skal spillerne også være indstillet på at Copenhagen Flames projektet er underlagt en mangeårig strategi og derfor kan man ikke forvente en fuldtidsløn fra man træder ind af døren. Vi fik et fantastisk indtryk af Avnqr og Ponyrideren ift. ovenstående ønsker og ved også at de hører til blandt Danmarks elite, og vi tror på at de kan gøre sig på internationalt niveau. 

I har valgt at signe et duo hold, er det her i ønsker at blive eller kunne i finde på at rykke til squad?

Fokus er på duo for nu, men jeg vil i hvert fald ikke afvise at vi kigger på squad og solo. Det kommer også an på, hvordan scenen udvikler sig. For mit vedkommende finder jeg duo mest interessant at se på, men hvis scenen drejer i en anden retning er vi selvfølgelig indstillet på det. Det er også det der gør PUBG så interessant at følge lige nu, især hvis der kan udvikle sig stærke turneringsscener for alle formater.

Hvor stort tror du at et spil som PUBG kan blive på esportens scene?

Jeg tror PUBG kan være med blandt de 4 største esportstitler, men formidlingen er utrolig vigtig her. Både I og andre arrangører har et kæmpe ansvar for at seerne er underholdt og kan følge med. Der skal bygges historier på spillet, og profileringen af spillerne er essentiel. Spillet i sig selv fungerer glimrende på stream, og har den der "nailbiter" effekt som fastholder seeren. Der er en underliggende spænding, som er svær at kopiere. Derfor tror jeg spillet har stort potentiale som esportstitel, men formidlingen og produktionen har enorm indvirkning, hvis man skal hente seere og publikum fra andre spil. Derudover er det fantatsisk med en dansk liga, det er lige præcis det der skal til for at fastholde interessen. Et glimrende initiativ af jer.

Det bliver fantastisk at følge spillerne, som vi kan se live i DPL d. 30/8 når de deltager i runde 1.