Så rammer verdens første kæmpe turnering i det nye hitspil PUBG(PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS). Det bliver arrangeret i samarbejde mellem udviklerne af PUBG samt ESL, hvor turneringen finder sted til dette års Gamescom. Det afvikles derfor fra d. 23 til 26 august, altså om blot en måned, og placeringen er selvfølgelig Cologne, Tyskland.

Præmiepuljen er slet ikke at lave sjov med, og den slår faktisk mange af de CS:GO turneringer som eksempelvis Astralis deltager i. Der er hele 350.000$, eller oversat til dansk 2.225.000 millioner kr. at spille for, for de deltagende. 

Dog er det en invitational turneringer, og du har derfor ikke selv mulighed for at deltage i turneringen. Det vil være en lang række af kendte streamers og andre personligheder omkring spillet, plus nogle af verdens højest rangerede spillere. Der vil samlet være 80 deltagende spillere til turneringen.

Chang Han Kim, VP and Executive Producer at Bluehole Inc.

Fra en tidlig start var vi klar over at succesen med PUBG skyldes vores yderst passionerede community. Det er utroligt at se hvor hurtigt vi er vokset, og derfor ønsker vi at fejre dette, ved at inviterer 80 af verdens bedste PUBG spillere til Tyskland.

Turneringsformat

Her er vi ikke låst til en enkelt mode, og dette skyldes nok at både ESL og udviklerne ønsker at se hvad der passer bedste til spillet, når der arrangeres turneringer. Der vil blive spillet i Solo mode, Duo mode, Duo FPP(First Person Perspective) og Squad mode. Vi mangler fortsat lidt informationer for at få et tydeligt billede af turneringen, men der kommer flere nyheder de følgende uger.

Hvis du ikke allerede har købt spillet, kan du finde det her.