PGL Majoren i Krakow er lige rundt om hjørnet, og for at gøre dig helt klar, så har vi samlet et preview omhandlende 8 af de 16 deltagende hold. Endnu et preview om de resterende otte vil blive udgivet før turneringens start, så du ved hvilke hold der skal holdes øje med.

   


184
Nordic
1599 kr.
168
Nordic
1449 kr.
291
Nordic
1489 kr.
190
Nordic
699 kr.
119
Nordic
1079 kr.

North

Rangeret som #7 i verden lige nu, og Danmarks anden bedste hold, har North noget at vise i Polen. Efter en meget skuffende præstation til ESL Cologne, hvor de sluttede 9.-11., så skal danskerne tilbage og finde formen fra de tidlige måneder på året. Det seneste stykke tid har Mathias “MSL” Lauridsen også vist at han kan være at finde på toppen af scoreboardet. Kan MSL vise sine stærke sider frem gang på gang, så begynder North at ligne et rigtigt giftigt hold, som uden problemer kan ramme legend status endnu en gang.

Afgørende spiller: Kan Emil “Magisk” Reif finde formen fra tiden omkring sidste Major, så kan han sammen med Kristian “k0nfig” Wienecke lave ravage mod alle andre hold.

Odds 15,00 hvis de vinder PGL Major

   

Penta

Penta er et af de nyere internationale hold, som har vist rigtig flot niveau indtil videre. Holdet vandt Farmskins Championships #1, og sluttede senest på en 3. plads ved Major Qualifieren. Rammer AWP’eren/IGL Kevin “kRYSTAL” Amend dagen, så er det et hold spækket med talent, og står inde med en masse firepower.

Afgørende spiller: Kevin “HS” Tarn skal forsat lukke bombsites op for Penta, og holde sit fænomenale niveau fra de seneste turneringer.

Odds 50,00 hvis de vinder PGL Major  

SK Gaming

Endnu engang er SK tilbage på tronen efter de i fjor vandt back-to-back Majors. Med deres 1. pladser til Cologne, ECS Finals, IEM Sydney og cs_summit, så er de fem brasilianere ikke til at undervurdere, som på en dårlig dag stadig kan slå andre tophold. João “felps” Vasconcellos har endnu ikke deltaget ved en Major, men mon ikke hans første gang bliver succesfuld på en eller anden måde.

Afgørende spiller: Fortsætter Fernando "fer" Alvarenga med at være en af Counter-Strikes mest stabile all-round spillere, så kan han sammen med Marcelo “coldzera” David åbne porten til helvede for deres modstandere.

Odds 4,00 hvis de vinder PGL Major  

Immortals

For første gang er der to deltagende hold fra Brasilien. Der var ingen tvivl om hvor meget det betød for dem, da de kvalificerede sig gennem den Offline Qualifier, gense klippet herunder. Immortals har en forholdsvis dyb mappool, og en god taktisk dybde. De kan som mange andre hold, slå enhver modstander på den rigtige dag.

Afgørende spiller: Hvis Vito “kNg” Giuseppe kan finde formen fra før han joinede Immortals, hvor han konstant havde event ratings på over 1.20. Han kan ene og alene afgøre vigtige kampe.

Odds 35,00 hvis de vinder PGL Major  

   

Gambit

Gambit opnåede Legend status ved de seneste to Majors, og siden tilføjelsen af Daniil “Zeus” Teslenko og Abay “H0bbit” Khassenov tilbage i december, har holdet kun udviklet sig positivt. Med den rette mængde taktikker fra super geniet Zeus, er det uden tvivl, at Gambit kan opnå Legend status igen, og måske nå endnu længere end kvartfinalerne.

Afgørende spiller: H0bbit er uden tvivl Gambit’s stjernespiller, og kan med den rette support fra sine rutinerede teammates, åbne muligheder for uforudseelige sejre.

Odds 55,00 hvis de vinder PGL Major  

BIG

“Make German CS great again” er lige hvad BIG’s plan er. Holdet besidder en række dygtige og solide spillere, med blandt andet Fatih “gob b” Dayik, en af de mest rutinerede IGL’s i verden. BIG har været gennem en række uheldige Qualifiers, men viste senest til denne Majors kvalifikation, at de er et hold med en uendelig mængde strategier, og gennem disse kan udspille deres modstandere.

Afgørende spiller: BIG har vist hvor gode de er til at sætte Johannes “tabseN” Wodarz op til succes. Kan tyskerne fortsætte med dette til Majoren, så begynder BIG altså at ligne et farligt hold.

Odds 50,00 hvis de vinder PGL Major  

   

Virtus.pro

Mange af disse spilleres historier går så langt tilbage, at mange af os ikke kendte til Counte-Strike, da de startede ud som professionelle. Siden holdets anden plads i Eleague Majoren og førstepladsen ved DreamHack Las Vegas, så har polakkerne været i deres måske største slump hidtil. Wiktor “TaZ” Wojtas fortalte os hos Gaming.dk i et interview, at han var klar til at træde af, hvis det var hvad holdet havde brug for. Men som mange efterhånden har lært, må man ikke undervurdere Virtus.pro selv når de er i en slump. De er et af de ældste line-ups vi har, og er altid sulten efter sejr.

Afgørende spiller: Der er ikke længere nogen tvivl om, at Janusz “Snax” Pogorzelski er en af verdens bedste, klogeste og farligste spillere. Han kan til enhver tid vende en kamp til sejr, og passer modstanderholdet ikke på, så er han klar til at straffe dem.

Odds 20,00 hvis de vinder PGL Major  

Vega Squadron

De russiske hold har nu vist hvordan god forberedelse og en allerhelvedes portion viljestyrke kan give pote. Allerede til Major Qualifieren til Eleague kunne de næsten snuse til pladsen i turneringen, men faldt kort i sidste øjeblik. Vega er helt klart et hold man ikke må undervurdere, da de kan skabe en masse ravage, hvis nøglespillerne rammer dagen.


Afgørende spiller: Nikolay “mir” Bityukov er uden tvivl Vegas stjernespiller, som i følge HLTV stats har en Kills/Round på 0,78, kan han skyde hoveder, så kan Vega slå ethvert hold.

Odds 125,00 hvis de vinder PGL Major