Første dagen er så småt skudt igang og Lanxess Arena koger allerede fra første runde. I mens NaVi og G2 spiller den første kvartfinale, var det en optimistisk Wiktor "TaZ" Wojtas som GDK fangede til et lille interview omkring deres hurtige exit fra ESL ONE Cologne.

Interviewet er oversat til dansk fra engelsk.

Efter at have gået 0-3 i swiss runderne og i ikke formåede at komme til playoffkampene, hvilke tanker har du gjort dig?

Man it suck, følelsen af at vi gik 0-3 er meget dårlig, specielt når vi har forbedret os for ESL ONE Cologne og Majoren i lang tid. Vi følte vi var i stand til at lave mere skade på de andre hold, men vi tog fejl. Jeg er ikke i tvivl om at vi har niveauet til at spille med i toppen, men vi skal fortage ændringer ingame, inden vi kan forvente resultater igen. I vil komme til at se et mere aggressivt hold, vi kan ikke forblive passive.

Hvad var jeres tanker omkring turneringen inden i kom til ESL ONE?

Vi havde ikke bootcampet inden turneringen, vi holdt os til de normale rutiner, med at spille, snakke og evaluere. Vi er et hold som har svært ved at holde fokus, hvis der går for lang tid mellem offline turneringer. Vi er et hold der elsker at rejse, og rejserne er med til at styrke os som hold, men vi bliver nødt til at finde en balance mellem træning i de kedelige perioder og rejserne.

Det har været nogle hårde måneder for jer som hold, tror du I kan formå at komme tilbage som et hold?

Jeg tror vi stadig har et par kort på hånden til at vise hvorfor vi hører til i toppen. Men vi ikke formår at vise det, er vi nødt til at kigge indad. Hvis jeg kan se at vi ikke kan komme tilbage, vil udskiftning være nødvendig. Vi vil stå sammen som et hold og hvis det er mig (TaZ) der skal træde af, så bliver det sådan.

Men lige nu ser jeg ikke en udskiftning i den kommende tid, der er ikke problemer der ikke kan løses.

Du kan se dagens program herunder:

Du kan se bracket til slutspillet herunder:


119
Nordic
1079 kr.
183
Nordic
1599 kr.
189
Nordic
699 kr.
288
Nordic
1489 kr.
167
Nordic
1449 kr.

Se kampene på stream herunder: