Fnatic's danske jungler Mads "Broxah" Brock-Pedersen er sammen med resten Fnatic-holdet gået tilbage til deres vante rutiner efter en noget skuffende præstation til dette års Rift Rivals.


365
Arozzi
1899 kr.
408
Amazon
499 kr.
471
Acer
3180 kr.
376
BenQ
3450 kr.
517
Paracon
699 kr.

Holdet, der klarede sig så godt i EU LCS, kunne ikke præstere på samme niveau på den internationale scene imod NA LCS og måtte se sig slået af Unicorns of Love, som det bedste af de europæiske hold. UoL gik senere hen og fik en ordentlig endefuld af danskerne Søren "Bjergsen" Bjerg, Dennis "Svenskeren" Johnsen og TeamSoloMid i finalen.

Inden starten på Week 6 i EU LCS har Broxah haft en snak med online-mediet DPLTAP om bl.a., hvordan det at spille for Fnatic har ændret ham som spillere og hvordan han rangerer sig blandt de forskellige junglers på den europæiske scene.

Vi har samlet nogle af spørgsmålene fra interviewet herunder:

Spørgsmålene (og svar) er blevet oversat fra engelsk til dansk.

Fnatic er på nuværende tidspunkt i toppen af gruppen, hvad er det holdet gør anderledes for at opnå disse resultater?

I slutningen af sidste split var vi uden tvivl ét af de bedste hold, så jeg tror ikke at der er meget, som har ændret sig. Vi er blevet mere vant til hinanden og raffineret vores spillestil, så den er svære at udnytte for modstanderen. [...]

Hvordan har det, at spille for Fnatic ændret dig som jungler og spiller?

Da jeg kom til Fnatic var jeg bare en soloQ-spiller, som havde begrænset erfaring med at spille på hold, da skolen altid var min førsteprioritet. Da jeg sluttede gymnasiet (high school), [...], så jeg grindede soloQ som aldrig før, hvilket forbedrede mig helt vildt individuelt. Men jeg havde stadig en masse hold-orienteret at lære, før jeg kunne lære at være en ordentlig jungler - specielt 'pathing' og kommunikation. [...]

Hvad ville du sige der er den største ting, som står i vejen for Fnatic's ambitioner om at blive kongerne af Europa igen?

Vi er nødt til at blive bedre til at adapte til metaen, fremfor at holde os til den samme spillestil samt champions hele tiden. Vi har vidst det i et stykke tid, at det ville blive et problem før eller siden, da det bliver lettere og lettere at forudse, hvad det er vi vil spille - efter Rift Rivals besluttede vi så, at det er på tide at ændre tingene en smule. [...]

Er du den bedste jungler i Europa?

Jeg kan ikke tage det seriøst, når folk rangerer dem selv siden at du altid vil være 'biased' i forhold til dig selv. Hvis du ikke er selvsikker og ikke tror på dig selv, så er det næsten umuligt at spille godt. [...] Med det sagt, så tror jeg at jeg er en af de bedste junglers i regionen. I vil ikke dømme om jeg er bedre end jungler, såsom: Jankos, Trick, Xerxe og Maxlore, men jeg synes at jeg er deroppe af.

Er der en jungler, som du ser op til? - enten som en mentor eller som en du gerne vil slå.

Jeg tror det må være Amazing. Da jeg startede på akademiet (Fnatic Academy) til at starte med, så gav han mig en virkelig hård tid, da han var langt bedre end mig og det lærte jeg meget af. Han var også meget hjælpsom og åben for at svare på mine spørgsmål. [...]

Vi er nu halvvejs igennem splittet, hvilket hold tror du der går videre til playoffs?

Fra vores gruppe har både vi og Misfits fået en god start og jeg tror at begge hold klarer det til playoffs. ROCCAT og G2 er relative tætte i gruppen, men jeg er sikker på at G2 kun vil blive bedre og komme tættere på deres tidligere form, [...]. I den anden gruppe så virker H2K, UoL og Splyce virkelig stærke og jeg tvivler på at Vitality og MM kan indhente dem.

Næste udfording for Broxah og hans danske holdkammerater Rasmus "Caps" Winther og Jesse "Jesiz" Le er når de tørner sammen med Team Vitality kl. 20:00 på lørdag i EU LCS.