Efter at den første dag til Rift Rivals primært var domineret af holdene fra NA LCS, så var det i dag tid til at EU LCS skulle kæmpe sig tilbage og forsøge at tage den samlede føring.

Igen i dag var der masser af fart over feltet i de forskellige kampe, hvor især en række danskere var stærkt spillende for deres respektive hold.

Du kan se alle resultaterne fra gårsdagens kampe i tabellen herunder:

Tidspunkt Hold 1 Hold 2 Resultat
Gruppespil: kl. 17:00 Cloud9 Unicorns of Love 0 - 1
Gruppespil: kl. 18:00 G2 Esports Phoenix1 0 - 1
Gruppespil: kl. 19:00 Team SoloMid Fnatic 1 - 0
Gruppespil: kl. 20:00 Cloud9 G2 Esports 1 - 0
Gruppespil: kl. 21:00 Phoenix1 Fnatic 0 - 1
Gruppespil: kl. 22:00 Unicorns of Love Team SoloMid 1 - 0

Cloud9 vs Unicorns of Love

Dagens første kamp imellem C9 og UoL åbnede ud med et noget utraditionelt pick, da C9's toplaner Jeon "Ray" Ji-won valgte Riven, men det var desværre ikke nok for det nordamerikanske hold.

Det startede ellers udemærket for C9, som valgte at udnytte UoL's nok svageste led indtil videre i Fabian "Exileh" Schubert, og på den måde give Jensen en tidlig føring. Men det lod ikke til at være nok for C9, da kampen var meget frem og tilbage - dette var dog indtil UoL formåede at få et pick på Zachary "Sneaky" Scuderi og Andy "Smoothie" Ta omkring Baron-pit. Med de to kills, så kunne holdet fra EU LCS efterfølgende tage Baron, hvilket var nok for det europæiske hold til at ende kampen bare seks minutter efter.

Phoenix1 vs G2 Esports

G2 Esports skulle imod Phoenix1 forsøge at gøre UoL kunsten efter og hente endnu en sejr til holdene fra EU LCS, men P1's primære carries Rye "Ryu" Sang-wook og No "Arrow" Dong-hyeon ville det anderledes, da de begge havde nogle monster-præstationer på deres respektive champions.

På trods af firstblood til Kim "Trick" Gang-Yun imod P1's rookie-jungler Michael "MikeYeung" Yeung, så var det ikke nok til at sætte P1 tilbage. Det nordamerikanske hold var dominerende i størstedelen af kampen - både i lane-phasen såvel som teamfights.

På trods at han afgav firstblood, så havde MikeYeung igen en stærk præstation på Lee Sin, hvor han i early-gamet hjalp Ryu og Arrow, så de efterfølgende kunne tage over senere i spillet på henholdsvis Corki og Twitch. De to stjernespillere fra P1 sluttede kampen mod G2 med en 7-1-7 score på Corki, samt en 9-0-7 score på Twitch.

Team SoloMid vs Fnatic

Søren "Bjergsen" Bjerg, Dennis "Svenskeren" Johnsen og resten af Team SoloMid var det eneste hold, som efter første dag var ubesejret, så der var pres på det nordamerikanske hold, til at fortsætte den stærke form.

Dette startede ikke helt godt ud for TSM, da Fnatic formåede at få first blood efter at danske Mads "Broxah" Brock-Pedersen på Lee Sin, gankede Paul "sOAZ" Boyer i toplanen. Efterfølgende fik det europæiske hold også det første tower og det fortsatte for Fnatic, hvor sOAZ fik et solokill på Kevin "Hauntzer" Yarnell efterfulgt af endnu et gank fra Broxah - og pludselig var Fnatic foran med omkring to tusind guld efter 10 minutter.

Men der skulle mere til at vælte TSM af pinden, som på trods af den dårlige start fortsatte deres eget spil og kunne få måde langsomt kravle tilbage igen. Det hele kulminerede da TSM kunne tage Baron efter 29 minutter, da de havde fået et pick på sOAZ' Gragas i midlanen. Med denne Baron så kunne TSM langsomt (men usvigeligt sikkert) slutte kampen med en føring på 10 tusind guld og fire dragons. Yilang "Doublelift" Peng var en af de helt store spillere for TSM, hvor stjernespilleren sluttede med en 8-0-7 score på Ashe, og han havde flere gode ultimates igennem hele spillet.

G2 Esports vs Cloud9

Da begge mandskaber havde tabt deres første kamp på dagen, så var det tydeligt at begge hold søgte oprejsning i hvad der på papiret lignede en tæt kamp.

Begge hold har en enkelt dansker i startopstilling: Nikolaj "Jensen" Jensen for C9 og Jesper "Zven" Svenningsen for G2. Begge danskere har været essentielle for deres respektive mandskaber og deres succes, men i denne kamp var det en anden spiller, som stjal rampelyset. 

Det var en tæt kamp, hvor det var tydeligt at det var ligeværdige mandskaber, men det hele åbnede sig op, da C9 efter ca. 27 minutters spil formåede at få et pick på jungleren Trick i midlanen, som så kunne blive efterfulgt af en relativ nem Baron. Denne Baron hjalp holdet fra NA med at dominere resten af kampen, men der skulle dog en ekstra Baron til, før at C9 kunne pushe G2's botlane og dermed tage sejren. Den helt store oplevelse i kampen var C9's jungler Juan "Contractz" Garcia på Kha'Zix, hvor han endte med en 10-1-2 score.

Fnatic vs Phoenix1

Hvis man ikke havde set kampene før dette opgør, så ville man nok tro at det burde være en sikker sejr til Martin "Rekkles" Larsson og Fnatic. Dog viste P1 tidligere imod G2, at de ikke er en walk-over, hvilket også viste sig at være sandt.

Det var en sindssyg tæt kamp, hvor føringen gik frem og tilbage mellem de to mandskaber. Efter 30 minutter var P1 foran med fire dragons og et tower, men på trods af den store forskel mellem de to hold, så var holdet fra NA kun foran med lidt under to tusind guld. Grunden til, at P1 kun var så lidt foran var primært fordi at Fnatic var foran i farm på fire ud af fem pladser - specielt Rekkles, som var over 100 CS foran Arrow.

Men det begyndte at se sort ud for Fnatic, da P1 formåede at vinde en stor teamfight i midlane, som kunne blive efterfulgt af en Baron - men der skulle mere til at stoppe Fnatic. Kort efter at P1 havde fået Baron, så fik Fnatic taget en fordelagtig teamfight i midlanen, hvor specielt Rekkles samt danskerne Rasmus "Caps" Winther og Broxah var nogle af de helt store helte for det europæiske hold. 

Unicorns of Love vs Team SoloMid

Den anden dag til Rift Rivals endte med en spændende kamp imellem TSM og UoL, der begge vandt deres første kamp - TSM skulle fortsætte deres ubesejrede stime og UoL skulle vedligeholde formen, som gav dem en sejr over C9 tidligere på dagen.

Det var en kaotisk start på kampen, hvor der var trades og kills over hele mappet, men det lignede hele tiden at TSM var i stand til at udnytte deres kills bedre end UoL. Dette blev specielt tydeligt efter omkring et kvarters spil, hvor Bjergsen's Syndra fik endnu et solokill på Exileh's Vladimir, hvilket kunne blive efterfulgt af et midlane tower + yderligere to kills til danske Bjergsen.

Men igen igen, så var der et stort comeback i vente for holdet, der var bagud. På trods af en svag start for både Exileh og Tamás "Vizicsacsi" Kiss, der begge blev havde det meget svært i lane-phasen imod henholdsvis Bjergsen og Hauntzer, så var de begge essentielle i UoL's comeback imod TSM. Selvom TSM havde føringen i meget af spillet, så kunne de ikke gøre meget imod UoL's Gnar/Vladimir-combo i late-gamet, der gang på gang fandt Bjergsen og Doublelift i teamfights.

Efter at have vundet en række teamfights, så kulminerede UoL's comeback efter at have fået fem kills i riveren, hvor de efterfølgende kunne tage Baron og i sidste ende vinde kampen.

Efter gårsdagens kampe så er den samlede score mellem NA LCS og EU LCS 7-5 i NA's favør, så det lykkedes NA at bibeholde deres føring, men efter gårsdagens kampe så ligner det også at holdene fra EU LCS er i en støt stigende formkurve - eller i hvert fald UoL.

Det bedste hold fra NA er stadig TSM med en 3-1 score, hvor at det bedste hold fra EU skal findes mellem Fnatic og UoL, som begge er 2-2 til dette års Rift Rivals.

Herunder kan du se kampene for i dag, som er den sidste dag med gruppespillet - så det er nu at det bedste hold fra de to regioner skal findes!

Tidspunkt Hold 1 Hold 2
Gruppespil: kl. 17:00 Phoenix1 G2 Esports
Gruppespil: kl. 18:00 Unicorns of Love Cloud9
Gruppespil: kl. 19:00 Fnatic Team SoloMid
Gruppespil: kl. 20:00 Phoenix1 Unicorns of Love
Gruppespil: kl. 21:00 Fnatic Cloud9
Gruppespil: kl. 22:00 G2 Esports Team SoloMid