For nyligt afholdte den danske esportsorganisation Copenhagen Flames deres LoL Scouting Grounds, hvor Master spillere fra hele Norden havde mulighed for at deltage. Formålet var at afholde talentdage for de unge spillere, så de kunne udvikle deres evner og samtidig give dem noget medieopmærksomhed, der kunne få interesserede hold til at samle spillerne op. 

Det koncept videreudvikler Copenhagen Flames nu på, da de afholder en LoL-træningscamp her til sommer. Campen finder sted i Ballerup Esports lokaler i Ballerup i ugerne 28 og 30, mandag til fredag. Hver dag fra 9-16 kan du få træning af Daniel Vorborg, som tidligere har trænet G2, Splyce og Galtasaray. Her kan du blive til at spille LoL, men også lære noget om teamwork. 

Copenhagen Flames stiller udstyr til rådighed, men der er også mulighed for at tage sin egen computer med. Hele herligheden koster 1.500 kroner, hvilket kan virke som mange penge, hvis man kun er 14 eller 15 år. Men Mikkel Zangenberg, Social Media praktikant hos Copenhagen Flames, forklarer, at de mener, det er pengene værd.

Vi har forsøgt at gøre prisen konkurrencedygtig i forhold til lignende tilbud på f.eks. fodboldskoler - og det synes vi, at vi har formået. Prisen dækker også leje af lokaler og udstyr, forplejningen under camp'en, merchandise til deltagerne og Daniel Vorborg's forberedelse og arbejde under camp'en. Så ja, vi synes helt klart, det er pengene værd.

Der er tilmeldingsfrist d. 7. juli, og tilmeldingen foregår på linket her, hvor du også kan læse mere om træningslejren. Aldersgrænsen er på 14 år og opefter, og uanset din rang eller erfaring, er du velkommen. Der er plads til 15 deltagere i hver af ugerne, så du skal skynde dig ind og sikre dig en plads.