Singularity spillede lørdag aften deres second-leg matches i Overwatch Contenders og har efter 3 flotte kampe imod henholdsvis GamersOrigin, Rest in Pyjamas (det nu disbandede Ninjas in Pyjamas) og Vivi’s Adventure kvalificeret sig til Playoffs og til Overwatch Contenders Season 1.

Dette betyder så også at ihvertfald tre af Singularity-drengene, Christian "Krytox" Gyldenløv, Gustav "Nerfdd" Guldager og Andreas "Lind" Lindblad, får ekstra travlt hen over sommeren, da de også skal repræsentere Danmark with Overwatch World Cup, der begynder i Shanghai den 14-16. juli.

Men på trods af det tætpakkede skema, så har vi haft lejligheden til at tale med Lind om hvordan han og holdet har oplevet kampene, samt hvad det betyder for fremtidige matches i Overwatch Contenders.

Hvordan gik optakten til jeres streamede kamp imod Vivi's gik, altså kampene mod RiP og GamersOrigin?

"Vi gik ind i første kamp mod GamersOrigin med højt humør, og det var da også en kamp vi forholdvis nemt vandt 3-1 i maps. Herefter skulle vi direkte videre imod RIP uden nogen pause, men sådan er det jo. Vi starter ud med at holde Rip på 2. punkt på Eichenwalde og vinder den første map overbevisende. Desværre, går der et eller andet galt og vi taber de næste 3 maps. Heldigvis havde vi så pause til lige at få reset vores mindset inden den vigtige kamp mod Vivi's."

Phillip "Kragie" Krag spillede Bastion på både Nepal og Route 66 imod Vivi's. Var det aftalt på forhånd, eller var det en decide-on-the-spot beslutning?

"Til dem der ikke ved det så er det Kragie der har den account der hedder s1ck, som ligger placeret som rank 1 Bastion på Overbuff, og det er et pocket pick som vi har arbejdet på. Så det var fedt at se folk gå amok over det."

Nu er lineup til Playoffs blevet offentliggjort, og det er faktisk utrolig tæt på at være de hold som du selv mente ville gå videre til Playoffs. Som jeg kan se det, så skal I op imod Laser Kittenz som de første. Hvad tænker du at jeres chancer er imod Laser Kittenz?

"Det er ikke så meget erfaring vi har med Lazer Kittenz og de skifter konstant roster, så fra vores synspunkt er de lidt en joker. Når det er sagt så ville alle på Singularity være enige i at vi nok har fordelen i det her matchup, men jeg tør ikke love at vi vinde, der er jo en grund til de er kommet så langt."

I anden runde ender I med at skulle op imod enten eUnited eller Movistar Riders, der begge er nogle hårde modstandere. Mener du at I har det der skal til for at komme videre til semifinalen?

"Jeg mener bestemt vi har det der skal til for at komme i semi-finalen, det bliver straks svære at komme til finalen. Vi kommer til at være underdogs, men det er jo også fra den position, hvor vi har alt at vinde og ikke så meget at tabe, hvilket er en fed position at være i. Vores mål er helt sikker at komme til finalen."

Så selvom drengene godt ved at de er underdogs, så er det ikke noget de selv ser som værende en hindring for at sigte imod en finaleplads. Vi håber på det bedste og hepper selvfølgelig på Singularity når Playoffs starter 1. juli.