Mysterious Monkeys er, sammen med Ninjas in Pyjamas, en af de to nye tilføjelser til Summer Split i EU LCS. Organisationen købte pladsen i LCS, efter at Misfits Academy havde kvalificeret sig igennem Challenger Series. 

Starten i EU LCS for Mysterious Monkeys har nok ikke startet helt som de havde håbet på, da holdet på nuværende tidspunkt er 0-4 i Gruppe B. Organisationen har derfor taget nogle nødvendige beslutninger og annoceret nogle interessante ændringer til deres roster.

Holdet har sagt farvel til Park "Jisu" Jin-Chul og Leon "Lamabear" Krüger i henholdsvis toplanen og junglen, og erstattet dem med de to tidligere Fnatic Academy spillere Mateusz "Kikis" Szkudlarek og Maurice "Amazingx" Stückenschneider. 

Kikis og Amazingx er ikke de eneste fra Fnatic Academy, som har fundet sig et andet sted at spille. Det er ikke længe siden, at Team SoloMid annocerede at de har danskeren Rasmus "MrRalleZ" Skinneholm på prøve til rollen som ADC-substitut for Yilang "Doublelift" Peng. Alle spillerne fra Fnatic Academy har været arbejdsløse i et stykke tid efter at NiP opkøbte holdet og fravalgte at beholde nogle fra rosteren.

Amazingx, som tidligere har været på hold som TSM og Fnatic, har udtalt følgende på Twitter omkring annoceringen af Kikis' og hans samarbejde med Mysterious Monkeys:

Begejstret for at få muligheden for at spille i LCS i dette split og repræsentere MM (Mysterious Monkeys) som organisation. De viser en masse fremskridt for et hold, der aldrig har været i LCS før og virker virkelig til at tage hånd om deres spillere og personale. Det bliver interessant at se, hvor vi ender henne, men at hjælpe med med at maksimere deres potentiale og undgå relegationen, vil være det vigtigste mål for min tid her. [...]

Tilføjelsen af Kikis og Amazingx til rosteren må siges at være en kæmpe opgradering for Mysterious Monkeys, da begge spillere har meget erfaring i LCS og har begge kæmpet med i toppen af EU LCS. 

Med annocering af Kikis og Amazing er Mysterious Monkeys' roster som følger:

  •  Mateusz "Kikis" Szkudlarek (Top)
  •  Maurice "Amazingx" Stückenschneider (Jungle)
  •  Sofyan "CozQ" Rechchad (Mid)
  •  Florent "Yuuki60" Soler (ADC)
  •  Han "Dreams" Min-kook (Support)

Næste udfordring for Mysterious Monkeys er, når de på søndag skal op imod Kikis og Amazingx' tidligere hold; Fnatic.