For et par dage siden udgav vi her på Gaming.dk en artikel, der handlende om at Echo Fox har anskaffet sig et nyt Challenger-hold, der består af velkendte navne: Michael "Imaqtpie" Santana, Marcus "Dyrus" Hill, William "scarra" Li, Danny "Shiphtur" Le og Joedat "Voyboy" Esfahani. 

Spillerne skal spille for holdet Delta Fox (Echo Fox's Challenger hold), og har allerede fået flere forskellige kælenavne af LoL-fællesskabet, som bl.a. The Meme Team eller The Stream TeamTheScoreEsports har haft en samtale med den tidligere Team SoloMid toplaner Dyrus om, hvad hans tanker er om Delta Fox.

Vi har samlet nogle af de bedste spørgsmål samt svar fra Dyrus herunder.

Hvad var det ved Echo Fox's tilbud, som gjorde at du sagde "Ja"?

Jeg sluttede ikke min professionelle karriere, som jeg gerne ville. Jeg ville tilbage, for at give fansene noget at juble over og have det sjovt.

Hvad var din første reaktion?

Min første reaktion var: "Du troller mig, ikke? Er QT seriøst interesseret i at gøre dette?", da min manager Justin fortalte mig om muligheden. Jeg regnede ikke med, at det ville blive virkelighed.

Hvilket hold i Challenger Series ser du som jeres største udfordring?

Der er rent faktisk mange gode hold i Challenger Series. For eksempel med spillere som DanDy, Freeze, MadLife, SELFIE og GBM, vil der være meget konkurrence. Jeg synes, at det er for tidligt at bedømme, hvilket hold, som bliver den største udfordring.

Hvem spiller hvad?

Undskyld, vi kan ikke offentliggøre vores hemmelige strategier. Du kommer måske til at se en mid, en top, og tre midlaner i junglen, som roamer sammen - vi kommer til at skabe en ny meta.

Hvis dette hold (Delta Fox) var i NA LCS, hvilken plads tror du, at I ville slutte sæsonen på? 

Vi ville være på vej til Worlds, efter at have vundet 3-0 over TSM.

Hvad er det bedste ved at spille for Echo Fox?

At være sammen med mine venner og spille semi-professionelt igen, samt have support fra Rick Fox. Jeg kan være virkelig godt lide Echo Fox som brand [...]. Jeg kan virkelig også lide Froggen og Keith, de er mine yndlings spillere at se, udover TSM.