Vi har nu fundet de to finalister til dette års finale i Mid-Season Invitational. SK Telecom T1 var i fredags overbevisende i deres  3-0 sejr over Flash Wolves. I går aftes var det så Jesper "Zven" Svenningsen og G2 Esports, der kunne sikre dem selv en finaleplads med en solid præstation i deres 3-1 sejr over Team WE.

Så nu skal den danske ADC og G2 op imod deres hidtil største udfordring - at slå Lee " Faker" Sang-hyeok og SKT i en BO5.

Tidspunkt Hold 1 Hold 2
Søn. 20:00 - BO5 SK Telecom T1 G2 Esports

På trods af nogle stærke præstationer fra Zven og Alfonso " mithy" Aguirre Rodriguez i G2's botlane, så var det to andre spillere som stjal showet i gårsdagens sejr. Det var midlaneren Luka "PerkZ" Perkovic og jungleren Kim "Trick" Kang Yoo, som var vitale i den europæiske succes. 

PerkZ's rolle for holdets succes blev tydeliggjort i Game 3 mod Team WE, hvor midlaneren havde et svagt game på Ahri, hvilket betød at holdet måtte se sig slået. Dog præsterede midlaneren solidt i de tre andre games, hvor bl.a. hans Viktor i Game 1 var imponerende.

Det bliver vigtigt, at duoen Trick og PerkZ bibeholder deres niveau fra gårsdagens sejr, når de senere i dag skal op imod, hvad der kan anses som værende den bedste jungler og midlaner i verden. Han " Peanut" Wang-ho og Faker har været intet mindre end dominerende både i LCK, men så sandelig også til dette års MSI. 

Det bliver vigtigt for holdene, at de kan opnå kontrollen omkring midlanen, da det meget vel kan være nøglen til succes. Derudover har PerkZ og Faker meget ens championpools, da de begge har været glad for bl.a. Orianna og Syndra i turneringen. 

Men også Trick og Peanut har vist interesse for de samme champions, da begge har vist deres evner på bl.a. Olaf og Graves. Dog kan det blive vigtigt for G2 at fjerne Lee Sin, enten via et ban eller tage ham selv, da Peanut har været fænomenal når han har været på Lee Sin.

Set med danske øjne bliver det vigtigt, at Zven og mithy kan holde stand mod Bae " Bang" Jun-sik og Lee "Wolf" Jae-wan i botlanen. Men det burde være muligt; danskeren og hans makker i botlanen har været anset som værende nogle af de mest stabile spillere på G2, så botlanen skal holde fast og undgå at falde bagud. 

Det er en svær udfordring for mestrene fra EU LCS, men det er ikke en umulig opgave. MSI har vist, at SKT ikke er helt ustoppelige, og de har svage punkter. Men det kommer til at kræve at Zven og resten af G2, skal spille bedre og mere fejlfrit end de nogensinde har gjort.

Du kan se finalekampen på streamen herunder. Tror du, at Zven og G2 Esports kan overraske alt og alle og slå SKT?