Når vi i år når til finalerne af den tredje ECS sæson, så vil det foregå på en af de hidtil fedeste venues vi har oplevet, nemlig Wembley.

Den 24. og 25. juni bliver to CS-spækkede dage, hvor topholdene fra de forskellige regioner slår hovederne sammen, og kæmper om en præmiesum på 4.500.000 kroner. Det gamle G2 Esports lineup vandt første sæson 2:0 mod det nuværende SK Gaming, og Astralis startede deres sejrsturne med sejren ved ECS sæson to.

I år, for at sparke lidt gang i salget af billetterne, så har arrangørerne sat et par mål op.

   

   

Allerede nu, er det sikret at en Dragon Lore vil blive givet ud, og en chance for at komme på en backstage tur til alle stjernerne. Hvis du derudover står og mangler en ny sommerfrisure, så har du faktisk chancen for at få garnet klippet af din favorit pro-spiller.

Bliver størstedelen af billetterne solgt, så kan du opleve spillerne i et quizshow, og se FPL-rookies tage kampen op mod feltets bedste. Så hvis du har lidt over 1.000 venner, og du kan få alle billetterne solgt, så er der mulighed for at du kan komme med på en guidet tur i London, med ingen andre end James “JZFB” Bardolph og Daniel “ddk” Kapadia som guider.

   

Du kan følge statussen af salget her, hvor du også kan sikre dig din egen billet til eventet.