Med mængden af danske hold ved ECS var der gode chancer for, at vi kunne se et dansk hold i finalen, og Astralis sørgede for, at det skete. Det gjorde de også ved ELEAGUE, men der måtte de se sig slået af OpTic, og det var ingen andre end OpTic, som igen stod i finalen. Det var dog et helt andet udfald end ved ELEAGUE, og Astralis kunne løfte trofæet efter en 2:0 sejr og samtidig tage 1.750.000 kr. med hjem.

Astralis kan udover sejren også gå på juleferie, da de ikke skal spille om at kvalificere sig til Majoren fra d. 15. til 19. december. Det er yderst velfortjent, da deres præstation ved ECS har været en af de mest dominerende i dette år, hvor de over 6 maps kun gav modstanderne 40 runder omregnet til 16:7 i map gennemsnit. Det ses også tydeligt, når man ser på statsene for turneringen, hvor det er hele Astralis, som bestrider toppen.

Stats fra ECS

De danske drenge stod også for fire af de fem ACEs, som blev lavet ved ECS, og hvor Nicolai "dev1ce" Reedtz blandt lavede et hjernedødt ace i pistolrunden mod SK, hvor han fik to knife kills. dev1ce havde en fantastisk turnering og blev også kåret til turneringens MVP af hltv.org. 

dev1ce med årets mest fjollede ace?

dev1ce anti-eco ace mod OpTic i gruppespillet

Markus "Kjaerbye" Kjærbye fik også et anti-eco Mac10 ACE mod OpTic i samme kamp, men der er desværre ingen gode klips ude.

Henrique "HEN1" Teles ACE mod anden runde forcebuy.

Finn "karrigan" Andersen anti-eco mod Cloud9

Forhåbentligt kan Astralis beholde og øge det niveau, som de viste ved ECS, så de endelige kan tage skridtet til finalen af en Major, som bliver afholdt i januar af ELEAGUE.