Det næste stadie af Overwatch World Cup's 2017 udgave er begyndt. Turneringen blev annonceret tilbage i marts, og modsat sidste år var det ikke tilfældigt hvilke lande, som fik muligheden for at konkurrere. 

Blizzard annoncerede at de 32 bedste lande ville den følgende måned blive udvalgt. Dette fandt sted ved at tage gennemsnitsranken for de 100 bedste spillere i hvert land. Dette betød at de professionelle, og generelt gode spillere måtte give lidt ekstra, for at sikre at netop deres land ville blive en del af årets Overwatch World Cup.

Ikke så overraskende, så vi Kina, Sydkorea, USA, Sverige og Finland i top 5, da netop disse fem lande anses som værende helt i top når det kommer til Overwatch.

De 100 bedste danske spillere, præsterede dog at få Danmark helt op på en 9. plads, med en gennemsnits skill rating på 4259 - Over lande som Rusland, Tyskland og lagt over fjeldaberne fra Norge.Overwatch cup stats

Modsat sidste år, hvor holdene stort set kun blev sat ud fra stemmer fra offentligheden, vil det denne gang blive valgt af et panel af tre eksperter. Disse eksperter vil dog blive valgt af almindelige spillere fra det givne land. Blizzard vil nominere 10 mulige eksperter for hvert land, hvor folk med en Overwatch account så kan stemme om hvem de foretrækker.

Denne gang har Nikolaj "Zaprey" Ian Moyes mulighed for at deltage, da han er fyldt 18, og den unge dansker er et af de største talenter, som vi har i Danmark. Drengene fra SIngularity har også vist, at de er nogle dygtige spillere, og er pt. rangeret som nr. 35 i verden på gosugamers rangliste.
Og Daniel "dafran" Francesca, som er flyttet til Amerika for at spille for den amerikanske organisation, Selfless Gaming, der er rangeret som nr. 4 på den samme liste.

Herfra vil der så være gruppespil, og et muligt efterfølgende slutspil - Alt efter hvordan det går.

Hvordan vurderer du, at vores landsmænds chancer er?