Den episke finale i LCK er netop overstået, hvor SK Telecom T1 skulle forsvare deres plads som Korea's bedste hold, i mod KT Rolster's nye superhold. På trods af, at der var lagt op til en sindssyg kamp mellem to af verdens bedste (hvis ikke de to bedste) hold i verden, som nærmest kun kunne blive spændende - så ville Lee "Faker" Sang-hyeok og SKT det anderledes.

SKT besejrede KT med overbevisende 3-0 i en finale, hvor der aldrig var tvivl om, hvilket hold der i sidste ende skulle stå med LCK-pokalen. SKT var bedre end KT på alle punkter i dagens anledning, lige fra deres pick/ban til deres konkrete gameplay.

SKT havde endda også overskud til, at spille nogle lidt overraskende teamcompositions som bl.a. en protect-the-adc-comp, hvor Bae "Bang" Jun-sik på Twitch, fik support af både Faker og Lee "Wolf" Jae-wan på henholdsvis Karma og Lulu.

Her fra Gaming.dk ønsker vi SKT tillykke med deres førsteplads i LCK, og vi glæder os til at dem på den internationale scene til MSI.

Hvis du gik glip af SKT's magtdemonstration i mod KT, så kan du se højdepunkter fra alle tre games i videoerne herunder.

Game 1

Game 2

Game 3