I løbet af dette split har vi oplevet diverse store kampe på tværs af de forskellige regioner, men ingen har haft det niveau som den kamp,  vi er vidne til i morgen formiddag. Sæt en alarm til kl. 10:00, når to af verdens bedste League of Legends hold brager sammen i en episk kamp, om hvem der skal anses som verdens bedste.

Lee "Faker" Sang-hyeok og SK Telecom T1 tager i mod Song "Smeb" Kyung-ho KT Rolster i et brag af LCK Spring Split Finale. SKT har længe domineret LoL-scenen både nationalt såvel som internationalt, men KT ligner på papiret et hold, som kan udfordre SKT's dominans. SKT havde sikret deres finaleplads efter en førsteplads i det regulære split, mens KT måtte besejre Samsung Galaxy i 3.runde af playoffs (semifinalen) for at komme i finalen.

Der lægger en stor udfordring foran KT, da Faker ikke har tabt en eneste af de finaler som han har startet i, hvilket i sig selv er virkelig imponerende, og en af grundene til han omtales som verdens bedste spiller.

Disse hold er blandt verdens bedste, hvis ikke de bedste, og derfor ville det være interessant at se, hvordan deres split er forløbet indtil videre. Som en lille smagsprøve inden i morgen formiddag har vi samlet forskellige stats fra de to mandskaber, som du kan se i tabellerne herunder.

SK Telecom T1

SKT's stats viser også, at de er en række virkelig solide spillere - plus at de har to substitutes, der på trods af lidt spilletid, stadig har leveret varen, som Blank med en 100% winrate og en KDA på 9.2. Dette viser bare styrken af SKT, som har muligheden for at ændre deres line-up, hvis de møder problemer i deres svære kamp mod KT.

Derudover har Bang også haft et fænomenalt split, med færrest deaths af dem der spiller fuld tid, samt den bedste KDA af dem allesammen. SKT vil have godt af, hvis Bang stod op i morgen tidlig og var i storform, så han kunne give KT's botlane en hård tid.

Danske Spil eOddset tror på en SKT sejr, da en sejr til Faker og resten af holdet vil give 1.55 igen. Hvis du synes, at det er nogen gode odds så husk at du altid kan oddse hos eOddset  her.

KT Rolster

KT har spillet lidt flere games end SKT, primært fordi at de har været i kamp i løbet af playoffs, men på trods af det har de stadig, ligesom SKT, en imponerende winrate. KT har lidt flere deaths end, hvad der er tilfældet for SKT, men det siger også lidt om deres spillestil, som bliver udført mindre metodisk, end hvad SKT gør.

Både KT og SKT har haft en stærkt spillende ADC i dette split, og der er meget pres på, at Deft skal præstere, hvis KT vil have succes i finalen. Det kan være, at vi får lov til at opleve Deft's pocketpick: Jinx, som han er kendt for at spille, selvom hun umiddelbart ikke er toppen af metaen på nuværende tidspunkt.

Som før nævnt, så tror Danske Spil eOddset på en SKT-sejr, men hvis du mener at KT i sidste ende kan snuppe pokalen, så kan du oddse  her. En KT-sejr giver dig 2.35 gange igen.

Derudover kan du følge med i en af splittets største kampe i streamen herunder. Bliver vinderen veteranerne fra SKT, eller KT's nye superhold?