SK Telecom T1 har i flere år domineret alt og alle både i LCK såvel som på den internationale scene, hvor holdet tre gange har vundet verdensmesterskabet. Det gør kun morgendagens opgør mellem KT Rolster og Samsung Galaxy i 2017 LCK Spring Playoffs mere interessant. Det er nemlig blandt disse to hold, at en værdig modstander til SKT skal findes. 

Samsung Galaxy vs. KT Rolster

Samsung Galaxy - Logo    

    KT Rolster - Logo


Der er lagt i kakkelovnen til topbrag i morgen formiddag kl. 10:00, når to af verdens bedste League of Legends mandskaber byder hinanden op til dans i semifinalen. Begge har de forhåbningen om at gå videre til finalen og få lov til at møde den ultimative 'Raid Boss' i form af SKT.

Det er LCK's andenplads imod tredjepladsen. Det er KT's nye superhold imod rosteren fra Samsung, der er en af de eneste uberørte rosters fra sidste split. Det er nogle af de bedste spillere, som ligaen kan tilbyde, så der er noget at se frem til, men det er også to hold med hver deres styrker.


112
fnatic
2789 kr.
285
Paracon
699 kr.
273
Acer
3180 kr.
174
BenQ
1931 kr.
91
DXRacer
2089 kr.


Mere dybdegående om de to hold


Samsung er meget afhængige af deres stjernemidlaner Lee "Crown" Min-ho, som i dette split har været en kæmpe faktor i deres nuværende succes i dette split. Dette kan også ses, i og med, at Crown i dette split har modtaget hele 13 MVP-priser i løbet af Samsung's kampe i dette split, hvilket yderligere cementerer hans vigtighed for holdet.

Crown har også i et interview med ESPN givet udtryk for hans ivrighed for vinde, og den mentalitet som han arbejder med. Du kan læse hele interviewet med Crown her.

"[...] jeg er professionel - jeg vil vinde, fordi jeg er professionel. Det er meningen, at professionelle skal vinde. [...] Det er ikke en mental byrde. Det er bare sådan, at jeg vil vinde alt det, som jeg overhovedet kan. Så jeg lever hver dag, dag efter dag, for at vinde".

Du kan se nogle af højdepunkterne fra Crown's karriere i videoen herunder.

 

KT er derimod mere afhængig af deres ADC Kim " Deft" Hyuk-kyu, der også blandt mange er anset som en af bedste ADC's i verden. Efter stor succes i Kina og EDward Gaming valgte Deft op til dette split at vende tilbage til Korea og LCK, da han fik chancen for at spille med Cho "Mata" Se-hyeong hos KT.

Igennem splittet er Deft blevet tildelt syv MVP-priser for hans præstationer, hvilket i sig selv er imponerende, men han er langt fra Crowns 13 priser. Selvom Deft er vigtig KT så er han ikke, på samme måde som Crown, en enmandshær for hans hold. Da KT mildest talt er et superhold med fem individuelle stjerner (seks, hvis man tæller deres substitut), så der er mange om buddet, når det kommer til at carry holdet. 

Det gør kun holdet mere spændende at følge, pga. af den stjernekvalitet, som de er i besiddelse af, og at holdet rent faktisk fungerer. Førhen har man set, at mange stjerner på et hold ikke er i lig med succes, bl.a. med Bora "Yellowstar" Kim på Team SoloMid. Det skal dog ikke tage noget fra Deft, som har haft stor succes efter hans tilbagevendende til LCK og alt i alt har haft en mægtig karriere. Du kan se en kort montage af Deft i videoen herunder.

 

Hvem tror du, der har den største chance for at slå SKT i LCK-finalen?