Unicorns of Love og G2 Esports trak sig sejrsrigt ud af sidste weekend's semifinaler, efter at de begge havde besejret deres respektive modstandere med 3-1. Så i morgen er det endelig blevet tid til, at vi skal finde kongerne af EU LCS, og det er ikke overraskende at det er blandt disse mandskaber, at kongerne skal findes.

Både G2 og UoL har været ekstremt dominerende i indeværende split, og endte begge på en førsteplads i deres grupper. Så der er lagt op til en storkamp i morgen eftermiddag kl. 17:00, når holdene tørner sammen i Hamburg.

Som en smagsprøve inden finalen, kan du i videoen herunder se højdepunkter fra holdenes seneste møde i EU LCS, hvor G2 vandt 2-0 over UoL.

 

Som optakt til kampen om tronen har vi samlet forskellige stats fra G2 og UoL's præstationer i både det regulære split og playoffs, og derefter samlet dem i en tabel.

G2 Esports

Efter deres introduktion til EU LCS er det nærmest blevet tradition, at G2 skal dominere i både det regulære split såvel som i playoffs. Dette split har ikke været nogen undtagelse - holdet formåede næsten at gå ubesejret gennem splittet, og indkasserede kun et nederlag til Team ROCCAT, som med en mirakuløs slutspurt slap fra nedrykning. G2 er også i besiddelse af tre ud af fem spillere fra 'Årets hold' i EU LCS, heriblandt danske Zven, som sammen med PerkZ og Trick sikrede sig den personlige hæder. Og Zven har også været et absolut monster i dette split for G2, hvilket også kan ses på tabellen ovenfor, hvor bl.a. hans KDA og CS i minuttet er mildest talt imponerende.

Men det er ikke nogen let modstander, som Zven og G2 skal op imod. UoL har også været virkelige stærke i indeværende split, og så endda med et hold, som på papiret ikke er lige så stjernebesat som G2. Men hvordan er deres stats i forhold til G2? Lad os se på det herunder.

Unicorns of Love

Det er tydeligt at på UoL's stats, at de som et hold gennemsnitligt dør en del oftere end G2 gør. Dette indikerer dog også, hvordan UoL spiller League of Legends, med en relativ aggresiv tilgang til, hvordan deres sejre skal i hus. Men der er i hvert fald en spiller, som falder i øjne, når man ser på ovenstående tabel - og det er den nyudkåret 'Rookie of Split', Xerxe. At have en KDA på 8.2 efter et helt split + playoffs er voldsomt imponerende fra den rumænsk spiller, men specielt også taget i betragtning at det er hans første professionelle split. Og derudover har Xerxe også den højst kill participation hos UoL, hvilket kun gør hans præstationer mere imponerende.

UoL får brug for, at Xerxe er i storform, hvis de vil have en chance for at vinde over et så bundrutineret hold som G2. Og husk at, hvis du har en idé om hvem, der i sidste ende kan kalde sig kongerne af EU LCS, så kan du som altid oddse på resultatet via Danske Spil eOddset  her.

Du kan følge med i streamen herunder, når G2 Esports tager i med Unicorns of Love i den endegyldige kamp om tronen i EU.

 

Hvilket hold tror du, som til sidst kan kalde sig kongerne af Europa? G2 eller UoL?