I sidste uge fandt vi de to sidste semifinalister blandt de fire hold, som spillede kvartfinaler. Vinderne af disse kvartfinaler blev Fnatic og Misftis, der så i denne uge skal op i mod henholdsvis G2 Esports og Unicorns of Love i kampen om en finaleplads og chancen for at vinde EU LCS, og du kan bette på resultaterne her. Vi går i dybden med kampene, der går i gang fra klokken 17.00 i dag, herunder

G2 Esports vs. Fnatic

G2 Esports - Logo

Fnatic - Logo

Den første semifinale bliver spillet i dag kl. 17:00 og står i mellem G2 Esports og Fnatic. G2 har haft et fænomenalt split, hvilket har resulteret i et enkelt nederlag i dette split, som noget overraskende faldt til Team ROCCAT. Men ellers har G2 været flyvende i dette split og har fejet al modstand af vejen, hvilket også ses på EU LCS All-Pro holdet, hvor tre ud af fem spillere er fra G2 - inkl. danske Jesper "Zven" Svenningsen. Du kan se hele annoceringen i den fulde video her.

Så det bliver noget af en udfordring for Fnatic, der har hele tre danskere i deres line-up:

  •  Mads "Broxah" Brock-Pedersen: Jungle
  •  Rasmus "Caps" Winther: Mid
  •  Jesse "Jesiz" Lee: Support

Så set med danske øjne kunne vi håbe på en sejr til Fnatic, så vi kunne få tre danskere i EU LCS-finalen. Dette er heller ikke helt umuligt, da Fnatic overraskede mange i sidste runde af playoffs, hvor de noget overraskende tog en komfortabel 3-0 sejr over H2K Gaming, der på forhånd var udråbt til storfavoritter.


148
Paracon
699 kr.
217
Acer
3180 kr.
146
BenQ
3450 kr.
144
ZOWIE
529 kr.
258
Amazon
499 kr.

Midlaneren Caps har dog givet udtryk for i et interview, at han føler, at H2K og G2 er på nogenlunde samme niveau, da de har samme spillestil. Så vi kan i Danmark håbe på, at Caps og resten af Fnatic kan overraske og sikre dem selv en plads i finalen. Du kan se hele interviewet med Fnatic's midlaner her.

"Jeg ville rangere G2 nogenlunde lige så højt som H2K [...] H2K og G2 er virkelig tæt på hinanden, de har den samme spillestil".

Unicorns of Love vs. Misfits

Unicorns of Love - Logo

Misfits - Logo

Den anden semifinale i EU LCS bliver spillet i morgen kl. 17:00, og her står kampen mellem veteranerne fra Unicorns of Love og rookie-holdet Misfits. UoL havde allerede sikret deres plads i semifinalen gennem deres førsteplads i gruppespilet, så det er Misfits, som har skullet spille kvartfinalen for at deltage.

Misfits skulle i kvartfinalen op i mod spillerne fra Splyce, og her formåede holdet at reverse sweepe, hvilket vil sige at man vinder 3-2 efter at have været bagud 2-0 efter de to første kampe. Dette var et noget overraskende resultat, hvis man ser på, hvor dominerende Splyce var i de to første kampe, men Misfits tog sig sammen og færdiggjorde altså deres reverse sweep. Du kan se highlights fra den spændende kvartfinale i videoen herunder:

 

Misfits vandt sidste gang, de to hold mødtes i gruppespillet, så de har måske et lille overtag på den måde. Dog har Unicorns of Love også været stærke i denne sæson, og har udover Misfits, kun indkasseret et nederlag til G2. Der er lagt i kakkeloven til et spændende opgør mellem to af de bedste hold i EU LCS, man kunne ikke ønske sig mere fra en semifinale.

Du kan finde streamen, hvor de to semifinaler bliver vist, herunder:

 

Hvilke af de fire hold tror du, der ender med at stå finalen i den sidste kamp om kronen af EU LCS?