Den danske esportsorganisation North har indtil nu kun bestået af ét CS:GO hold. Men nu anskaffer den FCK-ejede sportsorganisation sig endnu et hold. Der er tale om det nyoprettede akademihold, North Academy. Det skriver organisationen på deres Facebook i dag. Og der er et par store navne som Frederik "LOMME" Nielsen og Nicolai "glace" Jensen på rosteren.

LOMME udtaler følgende i Facebook opslaget:

Vi er meget glade for at blive en del af det største esportsprojekt i Skandinavien. Det giver os muligheden for dagligt at træne i Telia Parken og indgå i et mere professionelt miljø. At gå fuldtid betyder for os, at vi er i stand til at fokusere 100% på at blive bedre, i sær med hjælp fra North.

Spillerne har indtil videre underskrevet en 3-årig kontrakt og kommer blandt andet til at deltage i de turneringer, som Norths primære hold ikke kan være med til. Udover det vil North give særlig talentpleje til de nye spillere, fortæller Norths sportsdirektør, Jacob "Maelk" Toft-Andersen

En del af vores vision med North og fremtiden for esport er at professionalisere talentudvikling. Det er med det mål i sige, at vi har besluttet os for at skabe North Academy, så vi kan udvikle de spillere med det største potentiale til fremtidige superstjerne og skabe resultater på længere sigt. 

Og så behøver vi ikke engang at vente særlig længe på at se det nye North Academy i aktion. De skal nemlig allerede ud og spille i CS:GO-turneringen til Copenhagen Games, der starter i morgen. Du kan finde det fulde program for turneringen her.

North Academy består af:

  •  Frederik "LOMME" Nielsen (IGL)
  •  Daniel "mertz" Mertz
  •  Nicolai "glace" Jensen
  •  Nicklas "gade" Gade
  •  Frederik "acoR" Gyldstrand
  •  Alexander "ave" Holdt (træner)

Mertz og acoR er fornyligt hoppet af det ellers lovende eFuture.dk, der har gennemgået en række forandringer på det sidste. glace og LOMME har tidligere spillet for Rogue og sammen med gade fuldender de erfarent og talentfuldt line-up.