Så har vi den næste store Overwatch turnering på tavlen. 2017´s Overwatch World Cup er netop blevet offentliggjort. Til forskel fra 2016´s udgave, så vil vi i år have plads til hele 32 deltagende nationer, når vi kommer frem til "Group Stage Summer". Det hele skal selvfølgelig afgøres på den store scene til BlizzCon 2017, men først skal vi ALLE, battle competitive play, for at sikre Danmark en plads!

Vi har nogle rigtig gode muligheder her i Danmark, hvor vi i øjeblikket har Singularity med helt fremme, hvor det er sjovt. Ligeledes har vi en ret flot placering som nr. 10 på listen, så du vil nærmest være pinligt hvis vi skulle falde udenfor top 32. Vi håber at den voksende spillerdatabase også har højnet niveauet til dette VM, således det ikke bliver antallet af seere, der skal afgøre om det var en succes eller ej. 

Hjælp Danmark til World Cup!

Det er nemlig de 100 bedste spillere fra hver nation, der bestemmer hvor godt de forskellige lande ligger placeret. De 32 pladser går til de 32 lande, hvor den gennemsnitlige skill rating over deres 100 bedste spillere er højest i competitive play. Så er du i top 100 her i landet, kan du være med til at sikre vores land en plads til world cup. Der er i skrivende stund 25 dage tilbage at battle competitive play i. Så hop ind og hjælp vores nation med en plads til VM!

Vi antager at når de 32 lande er udvalgt, så kommer det til at fungere som i 2016, hvor at holdet til dels bestemmes igennem votes.

De 32 hold fordeles ud på fire kvalifikationsrunder, hvor otte hold skal reduceres til to. Hvordan de kvalifikationsturneringer bliver fordelte er endnu uvist, men ved sidste var der tre kvalifikationsturneringer med Amerika, Europa og Asien, hvor der også var seks direkte inviterede hold.

Hvordan tror du fordelingen bliver?