Danske Lucas "Santorin" Tao Kilmer Larsen kæmper for øjeblikket sammen med sit nordamerikanske hold, Gold Coin United (GCU), for at komme i den bedste amerikanske LoL-række, NA LCS. Og efter i går er den danske jungler tæt på at vende tilbage til NA LCS. 

De skulle op imod eUnited i en bedst-ud-af-fem i finalen ved NA Challenger Series playoffs. Her tog Gold Coin sejren sikkert 3-1, og vi har samlet et kort kampreferat nederst i artiklen. Derfor står de nu med bedre odds, når den endelige promotion skal spilles i slutningen af april. 

Selvom både GCU og eUnited allerede havde kvalificeret sig til Spring promotion i kraft af, at de er i top 2 i NA Challenger Series, så giver Gold Coins finalesejr dem alligevel en fordel. De skal nemlig spille i mod NA LCS nummer 10, mens eUnited skal spille i mod nummer 9. 

Der mangler endnu at blive spillet to spillerunder i NA LCS, men indtil videre ligger Team EnVyUs i bunden på en 10. plads med 11 nederlag, mens Team Liquid ligger over dem med 10 nederlag. Derfor bliver det med al sandsynlighed et af de hold, som Santorin og GCU møder i deres LCS promotion. 

Selvom Santorin nu spillet for GCU i NA Challenger Series har han tidligere spillet for nogle af de store hold i LCS som Team SoloMid og NRG Esports. Derfor ville den garvede jungler ikke være helt uvant i den bedste amerikanske række. 


Kampresultat:
 

16. marts 2017 

Resultat
Gold Coin United Logo.png Gold Coin United
vs. EUNITED.png  eUnited 3-1


Game 1:
Allerede i det første spil trak GCU fra, da de tog en sejr. Santorin spillede sin favorit hero, Lee Sin, og støttede godt op om sit hold med i alt 14 assists. Sejren faldt dog ikke GCU nemt, da eUnited faktisk var foran i guld langt det meste af spillet. Men i det 31. minut tabte eUnited hovedet og begyndte at give GCU picks, så GCU nemt kunne vende spillet og tage sejren.

Game 2: Det andet spil blev en mere tæt affære. De to hold lå næsten lige op ad hinanden guldmæssigt i langt det meste af spillet. Her spillede Santorin Graves og fik skaffet sig enkelte kills. Desværre var han den eneste på holdet, der fik kills, og eUnited trak fra i sidste ende og fik tilegnet sig en enkelt sejr i finalen. 

Game 3: I det tredje spil beviste GCU dog, at de er et bedre hold end eUnited, da de ikke gav dem så meget som ét kill i løbet af hele spillet. Samtidig tog det kun GCU 26 minutter at tage sejren og bringe sig stærkt i front. 

Game 4: Efter en sådan afklapsning virkede det som en helt umulig opgave for eUnited at gøre comeback i finalen, og GCU tog nemt det fjerde og sidste spil. Santorin var tilbage på sin Lee Sin og agerede nærmest AD Carry, da han fik samlet en masse kills op i løbet af spillet.Til slut endte han med en 7-2-7 score.