Cloud9 og deres danske midlaner Nikolaj "Jensen" Jensen tabte i sidste uge 2-1 til Counter Logic Gaming, hvilket var deres bare tredje nederlag i Spring Split. C9's nederlag til CLG betyder, at vi har to nye danskere på toppen af NA LCS - Søren "Bjergsen" Bjerg og Dennis "Svenskeren" Johnsen kunne med deres 2-1 sejr over Immortals sætte sig på tronen af NA LCS med en 12-2 score.

 

Team SoloMid vs. FlyQuest eSports / Echo Fox


På papiret ligner det, at TSM har et mere udfordrende program end C9, men man skal ikke lade sig snyde, da begge TSM's modstandere har haft store problemer på det seneste. FlyQuest, som de møder lørdag kl. 23:00, har ikke vundet i deres seneste tre kampe og deres seneste sejr var imod bundholdet Team EnVyUs. Holdet startede ellers stærkt ud i deres NA LCS debut og overraskede mange med deres niveau. 


112
fnatic
2789 kr.
172
ZOWIE
529 kr.
174
BenQ
1931 kr.
273
Acer
3180 kr.
200
BenQ
3450 kr.

Echo Fox er modstanderen søndag kl. 20:00. Echo Fox, og danske Henrik "Froggen" Hansen er i samme position som FlyQuest. Holdet tabte begge deres kampe i Week 7, og deres seneste sejr kom i mod det andet bundhold Team Liquid - og dette var vel og mærke, før TL styrkede deres roster med Yilang "Doublelift" Peng og Adrian "Adrian" Ma.

Det virker derfor som en overskuelig opgave for TSM at forsvare deres nyerobrede førsteplads. Holdet har haft et støt stigende formkurve gennem de seneste uger, hvor man skal tilbage til Week 4 for at finde deres sidste nederlag. Specielt Kevin "Hauntzer" Yarnell har virkelig taget ansvar, efter Doublelift valgte at tage en pause fra NA LCS og fokusere på streaming i stedet. Toplaneren har både forbedret sit personlige niveau, men har også fået stor ros for hans andel i holdet's shotcalling og har høstet roser for hans præstation på specielt Rumble

Du kan se Hauntzer's Rumble i mod Team Dignitas i videoen herunder:

 

Cloud9 vs. Immortals / Team EnVyUs


        

Jensen har blandt mange været anset som værende MVPen af Spring Split og skal sammen med resten af C9 forsøge at generobre førstepladsen. C9 tabte overraskende til CLG i sidste uge med 2-1, men dominerede TL i deres anden kamp. Denne uges modstandere burde ikke udgøre den store trussel for C9, da deres niveau på nuværende tidspunkt kun er overgået af TSM - og dette kan stadig debateres.

C9's helt store stjerner i dette split har været den koreanske toplaner Jung " Impact" Eon-yeong og Jensen, der hhv. har fået 10 og 6 Player of the Game point. C9 må håbe på, at netop disse to spillere tropper med stort spilhumør, da de har fungeret som rygraden for holdet i deres sejre. Deres ADC, Zachary "Sneaky" Scuderi, har vist et stabilt niveau, som har kendetegnet ham som spillere igennem de sidste sæsoner - men han har aldrig haft det samme carry-potential som hans holdkammerater i toplanen og midlanen.

C9 møder Immortals kl. 20:00 lørdag og tørner sammen med Team EnVyUs søndag kl. 23:00.

Du kan se begge TSM's kampe og en enkelt C9 kamp på streamen herunder.

 

Danske Spil eOddset giver dig muligheden for at oddse på netop dit yndlingshold i NA LCS. Så hvis du enten tror C9 eller TSM kan tage nogle sejre i denne uge, kan du oddse på dem  her.