Team Liquid har, mildest talt, haft en forfærdelig sæson indtil videre, i forhold til de forventninger der var til mandskabet. Disse høje forventninger kom specielt efter, at holdet havde sikret sig stjernejungleren Kim " Reignover" Ui-jin og havde givet ADC-rollen tilbage til Chae "Piglet" Gwang-jin.

Holdet har dog ikke kunne leve op til forventningerne i Spring Split, og har derfor måtte tage til takke med en 10. plads i NA LCS med en 3-9 score.

Steve "LiQuiD112" Arhancet - Profil

Steve "LiQuiD112" Arhancet, ejer af Team Liquid, har derfor taget konsekvensen af de forfærdelige resultater og oprustet holdet, inden vi går ind i Week 7 af NA LCS. I første omgang valgte man, at deres stjernespiller Piglet ville have mere impact i midlanen end, hvad det havde vist sig i botlanen. Så man flyttede Piglet til midlanen og gav Young-bin "Youngbin" Jung chancen i ADC-positionen, som tidligere har spillet for Team Liquid Academy.

Piglet viste sig at have en langt større impact i midlanen, men Youngbin var ikke den erstatning, som holdet havde regnet med. Så LiQuiD112 har været nødsaget til at spille med de økonomiske muskler for at forsøge at redde holdet fra relegation.

Tidligere i dag blev det annonceret på Team Liquid's facebook, at de havde lokket Yilang "Doublelift" Peng væk fra Twitch.tv og tilbage til LCS for at hjælpe holdet ud af relegation. LiQuiD112 håber også på, at Doublelift vil blive hos Liquid, hvis de (mirakuløst) når play-offs.

Du kan se LiQuiD112's personlige opdatering på Doublelift-transferen og planen for resten af splittet herunder.

 

Vi har oversat Doublelift's egen opdatering på skiftet, og han håber at kunne hjælpe Team Liquid tilbage på rette spor.

I løbet af min pause har jeg fået motivationen til at spille professionelt igen. Oprindeligt havde jeg ikke planer om at komme tilbage før sommeren, men Steve hjalp mig med at starte min karriere for seks år siden. Nu kan jeg betale ham tilbage og hjælpe til Team Liquid med at komme tilbage. Jeg vil gøre mit bedste for Team Liquid og mine fans.

Men Doublelift er ikke det eneste ny ansigt på Team Liquid's hold. Liquid gav nemlig endnu en opdatering i dag, da de for cirka en times tid siden offentliggjorde, at supporten Adrian "Adrian" Ma ankommer til holdet fra Phoenix1. Adrian har i længere tid været anset som en af de bedste supports i NA, så det er en klar forstærkning til holdet, da Matt "Matt" Elento ikke har haft en fremragende sæson. 

Adrian virkede også tilfreds med skiftet og glæder sig til at spille med resten af holdet på trods af de dårlige resultater. Samtidig kommer han med en sjov kommentar om hans tendens til at spille Soraka.

Jeg er meget spændt på at spille for Team Liquid. På trods af, at holdet har leveret under forventningerne i dette split, ser jeg stadig et kæmpe potentiale i denne roster og håber, at jeg kan hjælpe med at gøre os bedre en dag af gangen. Forhåbentlig kan Matt og jeg gøre hinanden bedre og give vores hold den bedste chance for at vinde. Jeg har altid tiltet Team Liquid med min Soraka... nu vil jeg have den til at tilte andre hold.

Det virker som en desperat handling af Team Liquid og ejeren LiQuiD112, når det sker så sent i Spring Split. Dog kan man ikke se bort fra, at de på kort tid har fået stablet en roster på benene, der på papiret er bedre end deres nuværende 10. plads.

Tror du, at Doublelift og Adrian har en chance mod de andre botlaner i NA LCS?