Vi bevæger os ind i Week 8 af EU LCS, hvilket betyder at vi har overstået alle kampene, der skulle spilles på tværs af grupperne. Nu skal diverse hold tilbage til deres respektive grupper og kæmpe om en top-3-placering, og en chance for at spille play-offs.

 

Unicorns of Love vs. H2K Gaming

Denne uge er specielt interessant fordi det er sidste gang, at de fire tophold i grupperne spiller mod hinanden inden play-offs. Det er altså sidste gang, at vi får en styrkeprøve mellem topholdene i ligaen, og får et indblik i, hvor de står i forhold til hinanden.

UoL og H2K tørner sammen på Summoner's Rift fredag kl. 17:00, og er det tætteste opgør mellem topholdene i denne uge. Begge mandskaber har en 7-2 score inden de mødes, og har begge gået mere eller mindre smertefrit igennem perioden, hvor der blev spillet på tværs af grupperne. Begge hold tabte deres kamp mod det ubesejrede mandskab G2 Esports, og UoL tabte yderligere i deres kamp mod Misfits.

For H2K bliver det vigtigt, at midlaner Fabian " Febiven" Diepstraten og jungler Marcin "Jankos" Jankowski træder i karakter. Begge spillere har haft et solidt split indtil nu, hvilket ses på deres gennemsnitlig kills-per-game, hvor Febiven ligger nummer 4 med 4.52 kills og Jankos ligger nummer 3 med 4.57 kills.

UoL skal håbe på at Fabian " Exileh" Schubert fortsætte de gode takter. Den tyske midlaner har haft en absolut fænomenal sæson, og har overrasket mange med hans høje niveau, hvilket har placeret ham som nummer 1 i kills-per-game med 5.59 kills i gennemsnit.

 

G2 Esports vs. Misfits

 

G2 Esports skal op i mod Misfits, som ligger på 2.pladsen i gruppen. G2 har været nærmest ustoppelige og har kun tabt fire enkelte kampe i deres Bo3s, resten har været sikre 2-0 sejre. Misfits er ligesom H2K og UoL, 7-2 efter de første syv uger.

G2 virker som de klare favoritter i kampen mod Misfits, da de har vist at de er et niveau over de resterende hold i EU LCS, hvilket også gav dem en  finaleplads til IEM Katowice. Luka "PerkZ" Perkovic har fortsat det høje niveau fra sidste sæson, hvis man ser bort fra Worlds, og har efter de første syv uger 4.05 kills-per-game. Set med danske øjne kan vi håbe på, at Jesper "Zven" Svenningsen, sammen med Alfonso Aguirre "Mithy" Rodriguez, også kan fortsætte deres niveau og statuere dem selv som den bedste botlane-duo i EU LCS.

Rookie-holdet Misfits har overrasket mange med deres niveau i dette split - et niveau de specielt kan takke midlaneren Tristan " PowerOfEvil" Schrage for. Midlaneren har været stærkt spillende for Misfits i denne sæson og har på nuværende tidspunkt 5.05 kills-per-game, hvilket er et helt kill mere end denne uges modstander i midlanen, PerkZ. Netop midlanen bliver vigtig for kampens udfald - holdet der kan dominere midlanen har oftest lettere ved at opnå objective-control.

Du kan se denne uges top-opgør samt de resterende kampe på streamen herunder:

 

Husk, at du kan oddse på dine favorithold via Danske Spil eOddset-side  her.