Fra den 13. til den 15. april vender Geeks Gone Wild (GGW) stærkt tilbage. Vi havde tilbage i efteråret en artikel om deres sidste LAN, hvor diverse spændende ting omkring især deres historie kan læses. Her dækkes blandt andet hvordan de startede helt tilbage i 2006, til at være det største LAN event i Nordjylland. Den 22. udgave af det nordjyske arrangement vil endnu engang finde sted i Gistrup hallen i Gistrup. I forbindelse med LAN'et, har Lan Team Nord, Geeks Gone Wilds arrangør, tilføjet en række nye tiltag.

Innovation samt forbedringer er ifølge Lasse Kjær af stor betydning for Lan Team Nord. I den forbindelse, har de hyret Danmarks største mobildiskotek til at styre setuppet på deres scene, for at sikre den bedst mulige oplevelse for alle parter.

Ligesom sidste gang, har LAN'et 472 pladser, hvor omtrent halvdelen i skrivende stund er solgt - Der er dermed stadig god mulighed for at deltage, men man skal ikke vente forlænge med at bestille billet!
GGW har denne gang konkurrencer i hele seks spil, som deres deltagere kan deltage i, og du kan se præmiesummerne for spillene på billedet under:

  • Counter Strike: Global Offensive
  • Hearthstone - 
  • League of Legends
  • FIFA 17
  • Rocket League
  • Overwatch 

 

    

 

Foruden disse spil er der også mulighed for at teste sin kunnen i diverse andre spil.

For at alt ikke nødvendigvis skal gå op i top-fragging, har Lan Team Nord etableret et hyggeområde, der giver deltagerne mulighed for at slappe lidt af med blandt andet diverse konsoller, der vil være at finde deri. Ifølge Lasse Kjær, formand for Lan Team Nord, var det for dem meget om at gå tilbage til hvor de kom fra; at have gæsterne i fokus og dermed bringe hyggen tilbage, som var en stor del for dem i Fjelleradhallen. 
 

        Foto: Geeks Gone Wild

 
For at hjælpe deltagerne endnu mere, er en helpdesk blevet en del af LAN'et, for at hjælpe med diverse problemer, der måtte opstå. 

 

Står du og ikke ved hvad du skal lave i løbet af påsken? GGW kunne være et godt bud på netop dette. Billetsalget er de seneste 14 dage boomet, men der er dog stadig knap 200 pladser tilbage, og til en pris af 275 kr., er der ikke mange undskyldninger for ikke at tage af sted!