Selvom danske North ligger på en solid femteplads på HLTV's verdensrangliste, så mangler de endnu at tage en titel under FCK's faner. Til Dreamhack Vegas kom de tæt på, da de nåede semifinalen og stod overfor SK Gaming, men holdet var ikke helt spillet sammen efter

tilføjelsen af Philip "aizy" Aistrup

Herefter måtte de nøjes med en 5-6. plads ved IEM Katowice, selvom de kæmpede sig igennem blandt andet Virtus.pro og Natus Vincere i gruppen. De måtte dog se sig slået i kvartfinalen til undertippede Immortals i en tæt Bo3. 

Selv Norths træner, Casper "ruggah" Due var ikke helt tilfreds efter Katowice. 

Vi anså vores præstation som godkendt, men ikke noget at juble over. Vi tabte til både Heroic og Immortals, hvilket på forhånd nok var de to modstandere, som vi på papiret burde kunne slå på trods af Bo1/Bo3. Så sejrene over Cloud9, Na'Vi og Virtus Pro er det, vi tager med af positive ting fra IEM Katowice. 
Derfor har det danske mandskab også ændret på enkelte ting i deres spillestil og vil kæmpe for at genvinde deres høje niveau. 
Vi har ændret lidt positioner på bestemte maps, hvor vi vil prøve at finde en mix, der på sigt kan få alle på holdet igang samtidigt. Indtil nu, har det været meget enkeltmandspræstationer til Majoren, DH Masters Las Vegas og IEM Katowice. Så vi skruer endnu mere op for træningen og arbejder på at hæve bundniveauet som hold.

aizy har tidligere spillet under Mathias "MSL" Lauridsen tilbage i 2015, men forlod det Dignitas lineup og joinede G2.Kinguin. Det er dog kun MSL, som er tilbage fra det gamle Dignitas lineup, men det har stadig været en nem overgang, fortæller ruggah.  


191
Paracon
699 kr.
174
BenQ
1931 kr.
112
fnatic
2789 kr.
285
Paracon
699 kr.
200
BenQ
3450 kr.

aizy faldt til på holdet allerede fra første dag. Rent socialt og personligt passer han som fod i hose på holdet. Spillemæssigt arbejder vi hele tiden på at få tilpasset ham vores system, så han stadig har mulighed for at have indflydelse på rundernes udfald. Det bliver bedre dag for dag, så jeg er ret komfortabel ift. holdets udvikling.
Siden ændringerne er det også gået lidt bedre for North i ESL Pro League, og du kan bette på, hvorvidt de kommer til at ligge bedre placeret end Astralis i grundspillet lige her
Det næste store mål for holdet er StarSeries, der begynder først i april. Ruggah er dog sparsom omkring Norths forventninger til turneringen og fortæller, at målet blot er at gå videre til playoffs.

Hvis du gerne vil vide mere om systemet på North, så bragte vi i sidste år dette interview med ruggah, og MSL var fokusset i denne Reflections episode: