Moonduck, der står bag de populære Elimination Mode turneringer i Dota 2, har kommet med et nyt og vildt koncept til en turnering, der overgår alle de forventninger fans havde om Moonduck's nye turnering.

Midas Mode er Moonduck's nyeste skud på at pifte den traditionelle Dota 2 turnering op med nye, spændene regler og udfordringer, og Midas Mode har mange nye regler.

Hvert hold får en hvis mængde Moonbucks, som er en virtuel valuta Moonduck har skabt til denne turnering. Moonbucks skal bruges til alt i denne turnering, lige fra at vælge/banne en hero, til at pause spillet. 

Hver hero koster forskellige mængder af Moonbucks, afhængig af hvor god den hero er/ har været i de forrige kampe. Hvis en hero var billig i det første game, og man vandt med den hero, kommer den til at koste mere fremover. Denne metode er inspireret af aktiemarkedet, hvor aktierne (Heroes i Midas Mode) skifter værdi hele tiden. Da det kommer til at koste Moonbucks at både vælge og banne heroes, skal et hold kunne lave en draft baseret på, hvor mange Moonbucks de har, og hvor mange de har lyst til at bruge denne kamp, da man ikke får flere Moonbucks ved hvert matchup.

  

   

For at få flere Moonbucks skal man gøre sig fortjent til dem, som man hovedsageligt gør ved at vinde, men der er også andre måder at få Moonbucks på. Moonduck har kommer med et par eksempler disse udfordringer, som communtiet bestemmer på forhånd, men kan være:

  • At vinde en kamp ved at spille Techies
  • At dræbe Rsohan, men ikke tage Aegies of Immortal 
  • Lave et hold kun med flyvende heroes
  • BM hele kampen

Moonduck har ikke fastlagt hvilke hold der bliver inviteret eller en dato for turneringen, andet end at det bliver efter Kiev Major, hvilket løber fra 27 - 30 april 2017. 

Moonduck har heller annonceret en præmiepulje, da de ikke har fundet sponsorer endnu.

Mere omkring turneringen og dens skøre regler kan ses her, og er absolut et kig værd.