Moonduck.tv bringer deres populære Elimination Mode tilbage i en ny og forbedret udgave. Sidste år var første gang Moonduck.tv afholdte deres Elimination Mode turnering med dette nye format. Formatet er et simpelt single elimination med bedst ud af tre kampe, men der er dog et twist: En hero kan kun vælges eller bannes en gang i hver bedst ud af tre. Dette gør, at de 20 heroes, der blev valgt eller banned i hver kamp, ikke kan blive valgt i de efterfølgende kampe. 

Med mulighed for tre kampe i en Bo3, så kan op til 60 heroes blive valgt eller banned, og finalen sidste år var Bo5, hvilket gav op til 100 heroes, der blev enten valgt eller banned. Nogle heroes, der ikke blev valgt sidste år, var bl.a. Pugna, Ursa og Troll Warlord.  

Moonduck.tv siger, at denne turnering derfor vil vise spillernes færdigheder på mange forskellige heroes og ikke kun de heroes, der var populære i den daværende meta.

Det nye format, Elimination Mode 2.0, giver seerne muligheden for at banne 10 heroes hver dag i turneringens periode. Formatet indeholder stadig single elimination og bedst ud af 3, hvilket giver op til 70 heroes, der bliver valgt eller banned i hver Bo3. Finalen er igen en Bo5, og derfor vil 110 heroes blive valgt eller banned, hvilket kun efterlader to heroes i finalen, som der hverken er blevet valgt eller banned. 

Turneringen foregår fra d. 1 - 7 november og har en præmiepulje på over 130.000 kr., som er fordelt over 1- 4 pladsen. Indtil videre har 8 store hold tilmeldt sig hvor bl.a. Evil Geniuses, Digital Chaos, Team Liquid, og OG er inkluderet.


12
AKRacing
3199 kr.
18
HyperX
689 kr.
445
AKRacing
2689 kr.
147
Billig
649 kr.
31
Mousesports
2799 kr.

Mere om turneringen kan ses i videoen her: