Årsskiftet fra 2016 til 2017 medbringer også et nyt Hearthstone-år. Vi er trådt ind i " The Year of the Mammoth" i Blizzards populære digitale kortspil, og det er afsløret, at der kommer tre nye kortudvidelser i løbet af '17. Og vi kan allerede byde velkommen til den første af de tre; Journey to Un'Goro.

Udvidelsen tager os med ind i den store jungle i Un'Goro krateret fra World of Warcraft. Her hersker de forhistoriske dinosaurer og andet blodtørstigt kravl. 

Som sædvanligt kommer udvidelsen med en announcement-video, der introducerer udvidelsen, men denne gang har Blizzard piffet det hele lidt op med noget real-action video. Du kan se videoen her, og længere nede har vi smidt et par af de kort, der er blevet annonceret indtil videre.


Med udvidelsen kommer 135 spritnye kort, der lander i Hearthstone-klienten tidligt i april. Vanen tro er udvidelsen gratis for alle spillere, men hvis man gerne vil erhverve sig en god portion af de nye kort fra start, kan man punge ud med 50$ for at forudbestille 50 pakker.

Det helt nye i Journey to Un'Goro er den nye mechanic, Adapt. Adapt fungerer sammen med Battlecry og giver dig 3 vilkårlige buffs ud af i alt 10, du kan vælge i mellem. Sådan en buff kan fx være +3 Attack. Den, du vælger, vil så blive sat på det monster, du spillede med Adapt.

Udvidelsen bringer også en helt ny race med sig; Elementals. Her kommer der både nye kort med mærkatet, Elemental, men også nogle af de gamle kort som Fireguard Destroyer og Magma Rager bliver nu Elementals.

Men det er ikke det hele. Blizzard introducerer nemlig også Quest-kort. Quest-kortene fungerer meget ligesom secrets. De koster 1 mana, og de bliver aktiveret, når du opfylder visse krav. Forskellen er dog, at modstanderen også kan se, de quest-kort du har aktiveret, da de er ekstremt kraftfulde. Du kan se enkelte af de nye kort herunder:

Adapt-kort

   

Quest-kort

     

Du kan se endnu flere eksempler på de nye kort her