2017 markerer, at “The Year of the Kraken” har nået sin ende, og det er på tide at byde velkommen til “The Year of the Mammoth”.

Ethvert nyt år i Hearthstone er lig en frisk start i “Standard” formatet. Når det “nye år” officielt starter bliver Blackrock Mountain, The Grand Tournament og League of Explorers en del af “Wild” formatet. Udover det har Blizzard en masse nyt på programmet.

   

   

Den nye Rogue hero, Maiev Shadowsong, har fundet vejen til spillebrættet og er hidtil den nemmeste bonus hero at få fingrene i. 10 vundne Hearthstone kampe i Standard Ranked eller Casual Mode efter den næste Expansion officielt er udgivet, og så har du den nye hero.


Blizzard har i år valgt at skabe deres egen Hall of Fame. Ideen er ment til, at nogle af de mest dominerende “Classic Cards” kan blive fjernet fra Standard og gøre de nye kort mere brugbare. Opdateringen kommer til at dreje sig om følgende kort:

   

   

Originalt havde Blizzard tænkt sig at lade spillerne disenchante de seks kort for det samme antal dust, som det koster at lave dem. De hoppede fra ideen, fordi de følte, at det ville opfordre spillerne til at disenchante deres fede Wild kort. I stedet har de valgt at lade folk beholde deres kort og samtidig få det dust, det koster at lave dem.

I år har Blizzard også ændret deres cyklus af udgivelser. I 2016 skiftede de mellem at udgive en “Card Expansion” og et “Adventure”. De har nu valgt, at det bliver tre Card Expansions i stedet. Kortene bliver skaffet fra pakker som i de andre Expansions. Derudover vil hver enkelt udgivelse inkludere valgfrie singleplayer missioner, som skal hjælpe med at udvikle de tematiske fortællinger.

   

   

Spil Hearthstone gratis her.