Opdatering: Efter vi havde postet nyheden, så er den oprindelige historie blevet opdateret, hvor Jeff Kaplan fortæller, at Efi ikke er en sikker hero spillet, men at hun vil spille en rolle i den næste spilbare helts historie.

I forgårs bragte vi nyheden om en større teaser, som Blizzard uploadede på deres playoverwatch hjemmeside omkring den kun 11-årige Efi Oladele. Teaseren fik hurtigt rygtemøllen til at svirre; var der tale om en ny hero? Og det ser nu ud til, at der faktisk er tale om en ny karakter i Overwatch. 

Natten til i dag udtalte vicepræsident hos Blizzard Entertainment, Jeff Kaplan, nemlig til Polygon, at Efi bliver den næste hero i Blizzards shooter. Her forklarede han også, at der vil blive udgivet mere information omkring den unge hero i løbet af den næste uges tid. 

Selvom Efi er meget ung, anses hun i Overwatch-verdenen som en af de klogeste inden for robotteknologien. Hvilket er noget, der bliver adresseret i det "interview", Blizzard lavede med hende for at tease hendes udgivelse. Det har ledt tankerne hen på, om Efi kommer til at kontrollere en robot for at udslette de andre heroes. 

Det kom Kaplan også en smule ind på i interviewet med Polygon, da han udtalte følgende: “hero in the center is not the hero that you think it is.” Det kunne antyde, at vi måske ikke kommer til at spille direkte som Efi, men i stedet den robot, hun kontrollerer. 

Spilmediet, WWG.com kæder også Efi sammen med en enorm robotedderkop, der også har været på tale som en ny hero. Det kan muligvis være den robot, som Efi styrer. 

Tror du, at Efi kan blive ligeså dominerende som D'Va var tidligere, eller om hun bliver ligeså konkurrencedygtig som Thorbjørn?