EU LCS Spring er ved at være halvvejs mod enden, og det er efterhånden tydeligt, hvilke hold vi kommer til at se til playoffs. G2, Misfits, H2k og Unicorns of Love er blandt de hold, der kæmper med næb og kløer for at beholde deres toppositioner. Det er kun gode nyheder for os seere, fordi det er lig mere intens aktion på Summoners Rift. Allerede i aften er der ingen tvivl om, at der bliver budt på noget lækkert League of Legends pro-play.

De forsvarende mestre fra G2 Esports tager nemlig imod Unicorns of Love, der ligesom G2 endnu ikke har tabt en kamp. De starter ballet klokken 17.00. 

EU LCS

Tid
G2 logo.png G2 Esports
vs. UOL2015.png Unicorns of Love 17.00

Men det er langt fra den eneste godte, man kan finde i aften, i sær når man hepper med fra Danmark. Danskerholdet Splyce tager nemlig imod Fnatic. Fnatic har for nyligt ladet danske Mads "Broxah" Brock-Pedersen overtage positionen som jungler i en try-out periode, hvilket betyder, at de nu har 3 danskere på deres startfemmer. Der er derved lagt op til et større danskerbrag. Den kamp skydes i gang efter G2 vs. UoL ca. klokken 20.00.

EU LCS


285
AKRacing
2689 kr.
183
AK
56 kr.
248
Paracon
649 kr.
203
AK
53 kr.
27
cod
375 kr.

Tid
Fnaticlogo.png Fnatic
vs. Splyce logo.png Splyce 20.00

Både Fnatic og Splyce har skuffet indtil videre, men begge hold har potentialet til at kæmpe med i toppen, og derfor kan vi se frem til en tæt kamp. 

Du kan følge herlighederne på stream senere i aften lige her:

Se livevideo fra EULCS1 på www.twitch.tv