I går offentliggjorde Fnatics LCS-hold, at danske Mads "Broxah" Brock-Pedersen, der normalt spiller på Fnatic Academy, skal prøves af som den nye faste jungler. Det sker efter, at tyske Maurice "Amazingx" Stückenschneider er blevet sat på bænken. Og chancen for at bevise sit værd blandt Europas bedste glæder Broxah, som vi har taget en snak med.

Er rigtig glad for at få en chance på førsteholdet og er utroligt spændt på at se, hvordan de næste par uger kommer til at udfolde sig. Jeg håber og tror på, at jeg kan klare det godt i LCS.

Som udgangspunkt skal Broxah kun spille i de to kommende uger, uge 4 og 5, i EU LCS, hvor Fnatic møder henholdsvis Team Vitality og Splyce. Men hvis den unge dansker klarer sig godt, kan der være tale om en fast plads på førsteholdet. 

Vi må se, hvad fremtiden bringer. I sidste ende er det vigtigste, at både LCS og CS (Challenger Series red.) holdene kan fungere, så vi må vente og se, hvordan det går for vores to hold de kommende uger. Hvis førsteholdet vælger Amazing frem for mig, er det fair. Så vender jeg bare tilbage til Challenger Series og fortsætter med at arbejde hårdt i håb om, at jeg før eller siden kan blive fast LCS-spiller.

Normalt spiller Broxah på Fnatics Challenger Series hold, Fnatic Academy, sammen med en anden dansker, ADC Rasmus "MrRallez" Skinneholm. Her går det ganske fornuftigt for jungleren, der så sent som i søndags beviste sit værd, da han stjal en Elder Dragon fra PSG:


Og Broxah mener, at han være med til at give Fnatics førstehold et frisk pust. 

Jeg håber selvfølgelig, at jeg kan hjælpe holdet med at få succes og leve op til forventningerne... Jeg har en lidt anden spillestil end Amazing og et andet syn på jungle-metaen, som formentlig vil ændre holdets spillestil en smule. Derudover er jeg utroligt åben for at lære nye ting og ekstremt motiveret. 

Indtil videre har forårssæsonen været en smule lunken for Fnatic, der indtil videre har 2 sejre og 2 nederlag i EU LCS. De har nemlig ikke vist sig stærke nok til at slå to af dette års tophold, G2 Esports og Misfits. Men her kan Broxah måske være med til at give holdet et nyt skud af energi og gejst.

Der er efterhånden ved at være tale om decideret danskerfest på Fnatic, hvis roster ser nu ud som følger:

  •  Paul "sOAZ" Boyer: Top
  •  Mads "Broxah" Brock-Pedersen: Jungle

  •  Rasmus "Caps" Winther: Mid
  •  Martin "Rekkles" Larsson: ADC
  •  Jesse "Jeziz" Le: Support