Vi har set OB gå ind i FIFA efterfulgt af FCK med deres projekt North. Nu er den tredje danske fodbold klub klar med esport spillere. Vestegns-klubben Brøndby har lavet en aftale med hele 3 danske FIFA spillere, som skal spille i deres trøjer og repræsentere Brøndby IF til diverse turneringer. 

Spillerne, der er hentet ind til Brøndby IF, er Jesper ‘Pilm’ Prang, Marcus ‘MJ’ Jørgensen og Wali ‘Kaz’ Kazmi, og alle er på kontrakt hos klubben. Holdet med de 3 drenge kommer til at gå under navnet Brøndby eSport, hvor Marcus og Jesper allerede anses for værende Danmarks måske bedste 2vs2 par. 

Billeder fra Brøndby IF

Brøndby udtaler selv, at de mener, at FIFA var det rigtige valg, da fodbold fortsat er en del af deres DNA, og springet fra grønsværen til FIFA, er derfor ret naturligt. De nuværende Brøndby fans har også vist interesse for FIFA. 

Den nye satsning fra Brøndbys side skal bruges til at aktivere de yngre fans, og samle dem om interessen for FIFA. Alle der dyrker, eller har spillet fodbold, har sandsynligvis også spillet en FIFA kamp eller 2. 

Vi har allerede et par store FIFA spillere her i Danmark, blandt andet August Rosenmeier der til dagligt spiller for fodboldklubben PSG. Se en kort video omkring ham herunder.