Marienlyst har ikke stået uden et CS:GO hold længe, og har nu løftet sløret for deres nye lineup. Det er et hold, som består af et par erfarne herrer men også unge talenter. Marienlyst annoncerede for kort tid siden, at de havde fået en række private investorer med ombord, og det nye lineup skulle gerne hjælpe med at realiserer målene for 2017. Vi har haft fat i Casper "Opal" Vilhelmsen, der er den daglige leder af Marienlyst eSport, og han fortæller om holdet:

Det er en god blanding af erfaring og unge talenter på holdet. Jeg tror på, at den sammensætning vi har her kan komme rigtig langt. Vi har folk med en masse både national og international erfaring, ligesom vi har spillere med mindre erfaring, men et super højt potentiale. Talentet er på plads, nu skal vi bare udfolde det.
Første event vi tager til er CG LAN i februar. Vi har allerede planlagt bootcamp i ugen op til, så vi forventer at komme fornuftigt ud af eventet. Derudover vil vi gøre os bemærket på den danske scene, og forhåbentligt kommer vi til at figurere som bobler til den danske top 10 indenfor forholdsvis kort tid. Det er dog vigtigt at understrege, at vi alle er indstillet på et langsigtet samarbejde og vi ved at Rom ikke blev bygget på 1 dag.

Lineuppet består af:

  • Jackie "INX" Hansen
  • Michael "gran" Troelsen
  • Christian "DongeR" Staudt
  • Joachim "dezcaN" Jensen
  • Sebastian "Skralde" Hammershøj

Vi tog også en lille snak med INX for at høre lidt mere omkring holdet:

Har I spillet sammen som et hold længe?
Alle fem sammen, har vi ikke spillet så længe som hold, men har været under opsejling i et stykke tid. Men det er ikke fordi, vi ikke kender hinanden. gran og jeg spillede sammen i Optimum sidste år, så vi kender hinanden godt. Samt jeg har spillet med Skralde og dezcaN til en Dust2-turnering.

Både du og gran har haft perioder, hvor I har lagt musen på hylden, efter at have manglet et fast og ambitiøst lineup. Er det en del af jeres konkurrencementalitet, at der skal være et mål, som man deler med andre ligesindede?
Grunden til at jeg lagde musen på hylden, var fordi jeg havde nogle personlige problemer, og havde brug for en pause fra CS:GO, for at få fokus på andre ting. Heldigvis fik jeg lysten og motivationen tilbage, da problemerne derhjemme så småt blev fixet. På Michael’s vegne kan jeg sige, at han lagde musen på hylden fordi han følte den danske scene var for ustabil. Jeg tror primært det var episoden med Alpha Gaming, hvor han ikke fik den lovede holdplads efter deres LAN win i udlandet.


200
M4A4
44 kr.
379
Karambit
3000 kr.
181
AK
56 kr.
195
AK
53 kr.
277
AKRacing
2689 kr.

Du må nok klassificeres som den erfarne på holdet, men skal du også holde de unge lømler i ørene?
Hvis nogle skulle gætte på, hvordan rollerne er inddelt, så ville ingen gætte rigtigt. Jeg havde som mål inden projektet startede, at få udvidet scenen. Jeg ville finde gode spillere, og give dem ”chancen” (hehe, de rammer bedre end mig). Jeg er personligt lidt træt af, at det er den samme kerne af spillere, der ligger og shuffler rundt på scenen. gran og jeg er de mest erfarne, og gran tager en helt ny rolle, som han aldrig nogensinde har haft. Han skal være main AWP og caller for holdet, og så hjælper jeg til med at calle og holde de andre i ørene.

For dem der måske ikke så så bekendte med dezcaN, Skralde og DongeR, kan du så fortælle lidt om dem?
Samtlige tre spillere er virkelig dygtige. Men det er rigtigt, at der ikke er så mange, der kender dem. Skralde har spillet lidt med BERRY og venner i No Problem, og DongeR var MVP til HellCase Challengers. Det har også været vigtigt, at man kan snakke in-game, og man må sige, at jeg er meget positivt overrasket over overblikket og gamesensen fra alle sammen. dezcaN har ikke været med til så meget, men har dog praccet lidt med haste og hans hold i sin tid. Udover det, ved de i hvert fald godt hvor mouse 1 sidder.

Afsluttende kommentar
Tak til Casper og Marienlyst for at tro på projektet og give os så meget tillid. Vi er alle rigtig glade for muligheden.

Det bliver spændende at se, om drengene fra Marienlyst kan indfri deres mål, men de har i hvert fald et solidt lineup, motivationen og et stærkt bagland.