De to første kvartfinaler ved verdensmesterskaberne i professionel League of Legends er netop blevet spillet, og det blev noget af et show at se. Seks kampe blev det til, og to hold er nu videre til semifinalerne.

LoL S3 World Championship

Quarterfinals

Resultat

fnatic

vs

Cloud 9

2 - 1

Gambit Gaming

vs

Najin Black Sword

1 - 2

Det enormt hypede Nordamerikanske LCS-mesterhold, Cloud 9, blev grusomt slået ud af de europæiske LCS-mestre, fnatic. To gange ud af tre games begik de den fejl, at lade Enrique "xPeke" Cedeño Martínez få lov at spille Kassadin, og derved sønderknuse Cloud 9. Det tredje game endte med en 26-2 sejr til fnatic, hvor xPeke havde en score på 11 kills, nul deaths og syv assists. Dermed er alt håb ude for en topplacering til et NA-hold, da de to andre hold fra NA blev slået ud i gruppespillet med en fjerdeplads i begge tilfælde.

Den russiske kvartet, med den estiske support, så også ud til at kunne tage en plads i semifinalerne, efter de vandt det første game med en solid føring til sidst. Dog så de ikke ud som det samme hold i de næste to games, hvor Gambits botlane duo blev fanget og dræbt gang på gang, hvilket gav Najin Black Sword en kæmpe fordel. Specielt Erih "Voidle" Sommermann lignede en, der var totalt ufokuseret, og var med til at gøre det utrolig svært for Gambit. Kim "PraY" Jong-in fra Najin Black Sword fik også mulighed for at få det til at se nemt ud, da han fik first blood på Voidle, og kunne vinde sin lane solidt derefter.

Dog bør det nævnes at Kim "Nagne" Sang-moon, der ellers har været udskifter som jungle for Najin Black Sword, fik mulighed for at spille i stedet for Kim "SSONG" Sang-soo, der normalt indtager den plads på holdet. Men det gjorde ingen forskel for Najin Black Sword, da Nagne i både game to og game tre imod Gambit Gaming sluttede kampen uden at dø en eneste gang.

Dermed skal fnatic spille imod vinderen af opgøret imellem OMG og Royal Club, og Najin Black Sword skal spille imod vinderen af Gamania Bears og SK Telecom T1.

Gamania bears spiller imod SK Telecom T1 på onsdag klokken 04.00, og bagefter spiller OMG imod Royal Club.