Den europæiske LCS kommer i sommersæsonen til at bestå af velkendte hold. Efter en stribe af intense kampe om de tre sidste pladser i den europæiske LCS blev spillet i Promotion-turneringen i løbet af de sidste to dage, lykkedes det alle de tre siddende LCS-hold at forsvare deres fortsatte pladser i næste sæson.

Dette betyder desværre for fans af Ninjas in Pyjamas, Cloud 9 Eclipse og Denial eSports, at disse hold ikke lykkedes at rykke ind i LCS, og det er derfor endnu ikke sikkert, hvad de forskellige spillere på disse hold vil stille op.

Der var ellers spået store chancer for både Ninjas in Pyjamas, men Millenium viste sig for udholdende og med et langsomt og drænende spil, fik de ninjaerne drænet for energi og chancen for at komme med i LCS. De fem spil, det blev til i serien mellem de to hold, varede syv timer på streamen og inkluderede det længste spil på 72 minutter, hvilket er en ny rekord for den europæiske LCS. Det endte med cifrene 3-2 til Millenium. Et highlight var at se en velspillende Kevin "kev1n" Rubiszewski lande stun på samtlige fem NiP-spillere. Klippet kan ses her.

Supa Hot Crew tog imod Cloud 9 Eclipse, som også var blevet spået gode chancer. Det viste sig dog i denne omgang, at SHC havde et es i ærmet i mere end en forstand, da SHCs Marcin "SELFIE" Wolski valgte at hive Twisted Fate frem i tredje spil efter at have imponeret med overflødigt meget Cooldown Reduction på Lulu og fantastiske detaljer på Fizz. Resultatet blev 3-0 til SHC. Klippet med Fizz kan ses herunder:

Copenhagen Wolves mødte det forholdsvis ukendte hold, Denial eSports, i kampen om den sidste plads i sommersæsonen af den europæiske LCS. Denial eSports kom rigtig godt fra start og vandt første game, men så skiftede ulvene gear og vandt tre games i streg og afsluttede det hele med et kalkuleret baserace, som kan ses herunder.

Dermed er den europæiske Promotion-turnering slut, men den amerikanske begynder i aften klokken 21.00 dansk tid, hvor XDG skal forsvare deres plads i den amerikanske LCS imod det hypede LMQ.