I går aftens og i nat var det sidste dag for gruppespillet ved World Championship season 3.

Gruppe A

I gruppe A var både OMG og SKT T1 sikret avancement fra gruppespilet. Derfor er det kun placeringer, der skal kæmpes om.

De kinesiske OMG ligger bedst i tabellen og er helt ubesejrede i deres seks kampe. SKT T1 har blot tabt en enkelt kamp - netop til OMG.

Gruppe B

Gambit, Vulcun og SSO Ozone var alle tre i tæt kamp om den sidste plads videre. Gambit havde en enkelt sejr i forspring til deres fordel over både Ozone og Vulcun. Det blev derfor rigtig spændende for de store russere da fnatic vandt første kamp og Ozone kunne tage en sejr over Vulcun.

Det sørgede for at Gambit var tvunget til at skulle vinde over Vulcun for at kunne gå videre fra gruppen, idet Ozone's sidste kamp på dagen var imod Team Mineski.

Gambit og Ozone vandt deres respektive kampe og endte med at være apoint på anden pladsen. Derfor blev der efter gruppespillets originale tidsplan indsat endnu en Bo1 mellem Gambit og Ozone. Efter et hårdt early game og en baron buff som blev stjålet fra Gambit endte Alex og Genja med at bære deres hold til sejr. Derved har europa nu to hold med videre fra det indledende gruppespil.


Slut på gruppespillet

Efter alle kampene på programmet var spillet færdig, skulle der som afslutning på dagen trækkes kvartfinale kampe. Det kan siges med sikkerhed, at der kommer til at være knald på og stor spænding når de første kampe starter mandag aften.

De europæiske mestre, fnatic, blev nemlig trukket af Cloud 9's Hai da han gik på scenen. Den store kamp om den vestlige verden kommer derfor allerede til at foregå i kvartfinalen.

Gambit Gaming blev trukket op af NaJin Black Sword, forhåbentlig kan russerne bruge deres erfaringer mod SSO Ozone i gruppespillet og deres tidligere fantastiske win streak over koreanske hold til noget, når de tirsdag kl. 01.00 går i mod en af turneringens store favoritter.

De sidste 2 kampe i kvartfinalerne står mellem de to kinesiske supermagter, Royal Club og OMG, I kan roligt forvente et brag af en kamp. Royal Club slog OMG ud i den kinesiske liga lpl efter at have været røget i lower bracket, de to hold er tæt på at være virkelig stærke og der kommer helt sikkert knald på når de to hold mødes!

Den fjerde og sidste kamp kommer til at stå imellem Gamania Bears, som tog pladsen foran Taipei Snipers, og SKT Telekom1. Der har endnu ikke været meget om holdet fra Taiwain, men I kan roligt forvente at de vil give SKT T1 kamp til stregen. Det koreanske hold har gået flot gennem gruppespillet og det bliver spændende om Faker og co. kan fortsætte deres flotte stime.


Kvartfinale kampe

Mandag 21.00 Cloud 9 fnatic
Tirsdag 01.00 Najin Black Sword Gambit Gaming
Onsdag 04.00 Gamania Bears SKT T1
Onsdag 07.00 Royal Club OMG

Her på gaming.dk kan i følge med under mesterskabsturnering hvor vi vil holde jer opdateret bedst muligt på kampe og resultater.