I dag er Nicolai "HUNDEN" Petersen klar til at offentliggøre sit nye Counter-Strike: Global Offensive-mandskab, der vil gå under navnet Awesome is Nothing. Hans nye hold er i skrivende stund at finde i Superserien, hvor det er blevet til to sejre og et nederlag indtil videre.

Spadestikket til et nyt dansk Counter-Strike: Global Offensive-hold blev taget for lidt over to måneder siden, hvor HUNDEN gik på transfermarkedet for at finde fire spillere, der var klar til at starte hold. Hurtigt blev henholdsvis Nichlas "Nille" Busk og Søren "socN" Falke hevet ombord.

Dog har et par gamle kendinge også vendt snuden tilbage. Først og fremmest har Magnus "JOKERN" Barthel atter engang fundet sig til rette på et hold, efter han tog afsked med fnatic sidste år. Morten "frozt" Pedersen har valgt at komme tilbage efter en lang pause og er klar til igen at vise højt niveau.

Lineup:

  • Nicolai "HUNDEN" Petersen
  • Nichlas "Nille" Busk
  • Morten "frozt" Pedersen
  • Magnus "JOKERN" Barthel
  • Søren "socN" Falke

Holdets kaptajn, HUNDEN, havde lidt at sige til Gaming.dk omkring hans nye hold. Først og fremmest ligger der allerede en del tid bag holdet, som de har brugt på at finde ud af, om det fungerede optimalt.

Efter to måneder 'i skyggen' er tiden moden til, at vi går officielle med holdet. Vi har, kontra stort set alle andre mandskaber på scenen, valgt at se tiden an sammen, før vi tog et officielt træk. Det skyldes, at vi ville se, om der var grobund for mere mellem os fem spillere.

En yderst beskeden holdkaptajn er godt klar over, at de måske ikke er Danmarks bedste Counter-Strike: Global Offensive-hold i skrivende stund, men at de vil kæmpe hårdt for at blive det.

Vi erkender, at vi ikke er det bedste hold her og nu, men målsætningen er klar, at vi skal op og blande os i toppen af Danmark og forhåbentligt også i udlandet på et tidspunkt. Vi har ikke travlt med at søge lønninger og andre goder, som vi ikke har gjort os fortjent til endnu.

Vi søger derimod en samarbejdspartner, der kan se formålet i netop et samarbejde med et mandskab, der satser på stabilitet og den langsigtede rute i stedet for kontanter her og nu efterfulgt af et fold to måneder senere. Skulle du/I være interesseret I at høre mere om AiN-drengene og hvad vi har af ønsker til en kommende organisation, kan vores manager kontaktes på Skype: f.byskov

Holdet er som nævnt tidligere at finde i 8. sæson af SteelSeries CS:GO Ligaen her på Gaming.dk, hvor de kæmper i Superserien. Yderligere står den så på både Copenhagen Games og The Blast, når tiden er inde til det.