Astralis har for kort tid siden offentliggjort, at de har taget afsked med deres coach, trace. Det skriver organisationen selv på Facebook.

trace har været en del af Astralis' mainhold siden maj 2022. Inden da var han coach for deres talenthold, men da zonic skiftede til Vitality, trådte trace til for at hjælpe gla1ve med det taktiske.

Det har dog ikke været imponerende resultater, som trace har været med til at levere i Astralis. Holdet har ikke vundet en eneste førsteplads i 2022, og det er derfor ikke det samme Astralis, som vi tidligere har set med gla1ve som holdkaptajn.

I Astralis' udtalelse forklarer de selv, at trace mangler visse færdigheder for at kunne være mainholdet coach. Han vil derfor fortsat være en del af Astralis, men han skal altså ikke været holdets coach længere.

Hvem Astralis' nye coach bliver må tiden vise. Lige nu er den danske scene fyldt med flere folk, som både vil kunne spille i Astralis, men også kunne stå bag dem som coach. Det kan også være, at Astralis vil forsøge at hente en af de andre holds coaches, såsom sycrone fra MOUZ, som virkelig har vist imponerende resultater med det unge hold siden han kom til.

Astralis skal på storskærmen om en uge, når de deltager i BLAST Premier Fall Showdown 2022. Indtil da overtager casle, som er Astralis Talent's coach. Samtidig kan man godt forvente, at MistR, som har ageret stand-in for Astralis også vil være at finde til denne turnering.