Organisationen G2 står i øjeblikket uden en ejer, da CarlosR, også kendt som ocelote, har valgt at forlade organisationen. Det oplyser han selv på Twitter.

Dramaet opstod efter, at CarlosR blev set fejre sin fødselsdag sammen med Andrew Tate, som blev verdenskendt efter sin kickboxing karriere. Andrew Tate har tidligere beskrevet sig selv som anti-feministisk og kvindehader, og da videoen med CarlosR og Andrew Tate kom ud, startede dramaet og spekulationerne omkring, at Andrew Tate var på vej ind i esport.

Efter reaktionerne på videoen reagerede CarlosR ved at skrive "Nobody will ever be able to police my friendships. I party with whoever the f*** i want." Dette fik organisationen G2 til at offentliggøre et tweet, hvor de beklagede deres ejers handlinger, og at de strider helt det, som G2 står for.

Skaden er dog allerede sket, da CarlosR's reaktioner på situationen har fået Riot Games til at fratage G2 deres mulighed om at blive en del af en større sammenslutning af esports organisationer i Valorant. Det antydes efter, at listen over de 30 deltagende hold ikke indeholder G2.

CarlosR stiftede G2 tilbage i 2013 under navnets Gamers2. Han har siden da udviklet organisationen til en sådan størrelse, af den ifølge Forbes har en værdi på 3,3 milliarder kroner.