Dagens første opgør i ESL Pro League Season 16 er netop blevet færdigspillet. Her så vi Heroic sikre sig endnu en sejr i turneringen, da de vandt 2-1 over HEET.

Kampen blev igangsat på Vertigo, hvor HEET var det bedre hold ved halvleg, da de kom foran 8-7. Heroic forsøgte at komme tilbage i anden halvleg, men måtte til sidst se sig slået, da HEET lukkede Vertigo 16-11.

Dernæst skulle der spilles på Overpass, og her var det Heroics tur til at være det bedre hold ved halvleg, da danskerne kom foran 9-6. Den gode stime fortsatte for Heroic på CT-siden, og til sidst udlignede de også 1-1, da de vandt Overpass 16-9, hvor cadiaN sluttede med en flot score på 16-9.

Kampen skulle derfor afgøres på Nuke, hvor Heroic bragte deres gode stime med sig fra Overpass, da de startede ud med en stærk 10-5 føring. Runderne fortsatte med at strømme hjem til Heroic, og til sidst sikrede de sig også Nuke 16-12 samt kampen 2-1.

Med sejren over HEET er Heroic nu gruppens nuværende nummer ét. Der er fortsat to kampe i dag samt tre i morgen, og de er altafgørende for det endelige resultat i gruppe C.

Dagens næste opgør byder ikke på nogen danske spillere, da Complexity og MOUZ tager kampen op mod hinanden. Herefter skal hele syv danskere på storskærmen, når Astralis og ENCE mødes. Den kamp forventes at starte i aften klokken 19:30.

Til ESL Pro League Season 16 deltager hele 24 hold. De kæmper om en samlet præmiepulje på 6,2 millioner kroner. For hver kamp et hold vinder, sikrer de sig 37.000 kroner. Udover pengepræmier sikrer vinderholdet sig deltagelse i BLAST Premier World Final 2022 og IEM Katowice 2023. Pengepræmierne fordeles som følger:

• 1. plads: ≈ 1,3 millioner kr.
  • 2. plads: ≈ 520.000 kr.
  • 3.-4. plads: ≈ 260.000 kr. (≈ 520.000 kr. samlet)
  • 5.-8. plads: ≈ 130.000 kr. (≈ 520.000 kr. samlet)
  • 9.-12. plads: ≈ 89.000 kr. (≈ 356.500 kr. samlet)
  • 13.-16. plads: ≈ 67.000 kr. (≈ 267.500 kr. samlet)
  • 17.-20. plads: ≈ 55.500 kr. (≈ 223.000 kr. samlet)
  • 21.-24. plads: ≈ 44.500 kr. (≈ 178.000 kr. samlet)

Kampene kan følges live på ESLs Twitch, som du finder ved at klikke her.