De to første kampe i gruppe A til BLAST Premier Fall Groups 2022 er færdigspillet. Her så vi først dupreeh og Magisk fra Vitality sejre over OG, og herefter tabte Astralis deres åbningskamp til NiP.

To tætte åbningskampe

Vitality’s opgør mod OG skulle afgøres på Dust2, hvor dupreeh og kompagni startede på CT-siden. Her sikrede de sig en lille 8-7 føring ved halvleg, og føringen fortsatte de med at holde gennem hele mappet, hvor de til sidst lukkede Dust2 med scoren 16-11.

Herefter skulle Astralis og NiP dyste mod hinanden, og dette opgør blev afgjort på Overpass. Selvom Astralis fik sikret sig nogle af de første runder, fik NiP vendt føringen, og ved halvleg var es3tags hold foran 9-6. Det danske tophold forsøgte at skyde tilbage i anden halvleg, men måtte til sidst se sig slået, da NiP vandt Overpass 16-10.

VItality og NiP vinder dermed åbningskampene i gruppe A. Det betyder samtidig, at de to hold mødes i upper bracket opgør om lidt, og herefter skal Astralis på storkærmen igen, når de tager kampen op mod OG.

Til BLAST Premier Fall Groups 202 kæmper de 12 hold om en samlet præmiepulje på 1,3 millioner kroner, og derudover sikrer de tre bedste hold sig en plads hver til BLAST Premier Fall Final, som finder sted fra den 23.-27. november.

Kampene I BLAST Premier Fall Groups 2022 streames live på deres Twitch, som du kan finde ved at klikke her