NZXT blev stiftet i 2004 af Johnny Hou, og siden da har de taget verden med storm. Siden deres stiftelse, har de beskæftiget sig med at producere utallige kabinetter, og sidenhen blandt andet strømforsyninger, processor kølere, blæsere og bundkort.

Kabinetter

NZXT har produceret en del kabinetter gennem tiden, og også særlige limited editions af visse af deres modeller, hvoraf de mest kendte er deres NZXT H440 Hyper Beast. Derudover har de produceret limited editions kabinetter i samarbejde med andre kendte spil som World of Warcraft, Fallout og flere titler.

Hvad der i dag, i vores optik, særligt kendetegner et NZXT kabinet, er hvor stilrene de er. Et kabinet er ikke længere bare et kabinet, men der er mange faktorer som spiller ind. Herunder blandt andet luftgennemstrømningen (LÆS: Airflow) hvor særligt deres nye FLOW varianter fokuserer på luftgennemstrømningen, hvor fronten er lavet med en masse huller som sikrer at luften uhindret kan passere. Derudover er deres kabinetter også utroligt flotte at se på, så pc’en ikke længere behøver blive gemt væk, men kan være en aktiv del af indretningen.

NZXT H7

NZXT har netop udgivet deres nye line-up, som skal erstatte deres NZXT H710 serie kabinetter, den nye serie hedder H7. Dette nye line-up er særligt interessant, da de er endnu mere stilrene end kabinettet som de erstatter, og samtidig også til en mere konkurrencedygtig pris. NZXT H7 kommer desuden i hele 3 varianter. Hvoraf de mest interessante, i vores optik, er deres flow-optimeret variant og deres ELITE variant. De 3 varianter er som følger:
NZXT H7
Den almindelige version af kabinettet, med lukket plade i fronten.
Pris i skrivende stund: 1.099,- DKK inkl. Moms.

NZXT H7 FLOW
Som navnet angiver, har denne model huller i fronten for at sikre en uhindret luftgennemstrømning.
Pris i skrivende stund: 1.099,- DKK inkl. Moms.

NZXT H7 ELITE
Topversionen, med glas i fronten og 3 stk. 140mm NZXT AER RGB blæsere og indbygget RGB og Fan Controller.
Pris i skrivende stund: 1.599,- DKK inkl. Moms.

NZXT X OGAMING

OGaming og NZXT har et årelangt samarbejde, og ud af det er der kommet en hel serie, med de fedeste gamer computere. Du finder serien her: NZXT Series Hvor du kan få bygget din nye gaming pc fyldt med de lækreste komponenter fra NZXT.

En gaming pc bygget i det nye NZXT H7 kan allerede bestilles i dag, hos OGaming.

NZXT H7 Flow build bygget af OGaming

Vandkølingssystemer

NZXT har, som nævnt, udover kabinetter også produceret en del vandkølingssystemer. Ud af disse er Kraken-lineuppet klart det mest kendte, og stilrene. Disse vandkølere kommer med 120mm og op til 360mm radiator, og kan køle selv de største processorer. Hvad der særligt kendetegner et vandkølingssystem fra NZXT er deres ”infinity”-spejl effekt, som giver et enormt fedt design, som kommer med RGB belysning i pumpehovedet.

Derudover har NZXT produceret både Kraken X og Kraken Z vandkølingssystemer. Modellerne med Z er med LCD display, i stedet for deres ”infinity”-spejl effekt, således at du kan sætte din yndlings gif, video eller billede på. Kun fantasien sætter grænsen her. Alle vandkølerne fås i både sort og hvid.

Når du bygger ny gaming pc, så kan du roligt benytte NZXT, som står inde for kvalitet, udseende og ydelse.

Denne artikel er lavet i samarbejde med NZXT.