Som mange af jer nok har bemærket, så har Gaming.dk været relativt inaktivt over en længere periode, og som en der elsker alt ved gaming, hardware og lignende, mente jeg det var en skam.

Det er derfor med et kæmpe smil på læberne, og en enorm begejstring, at jeg kan melde at vi netop har opkøbt Gaming.dk, og at vi ønsker at føre det videre med nogenlunde samme ideologi som det altid har haft. Hvor gaming og Esport er omdrejningspunktet, hertil vil vi tilføre flere hardwarerelateret og gaming udstyrs artikler.

Den nuværende side

På nuværende tidspunkt er der desværre nogle bugs on-site, som skal fikses, vi har en udvikler på sagen som arbejder på at udbedre det. Men i det store hele, så forventer vi ikke at der kommer store ændringer på opbygningen af hjemmesiden.
Som den største ændring, så ønsker vi dog, at Gaming.dk skal være fri for betting og anden gambling annoncering. Da vi gerne vil tage afstand til det, og ikke vil bidrage til den slags.

Fremtidige planer

Gaming.dk vil fremadrettet være et gaming-site, med fokus på artikler indenfor blandt andet esport, både på scenen og bagved kulisserne. Vi har blandt andet allieret os med en prominent figur, indenfor esport coaching som vil publicere en ny artikel hver 14. dag.

Vi vil også lave diverse guides til hvordan man kan optimere spillet, eller pc’en for bedst mulig ydeevne, hvordan man bedst renser den eller hvordan man for eksempel kan geninstallere styresystemet hvis behovet kommer dertil.

Derudover vil Gaming.dk have et fokus på komponenter og gaming udstyr, hvor du vil kunne læse test af forskelligt udstyr, hardware og lignende. Den vej håber vi på, at vi som gaming site vil kunne vejlede dig bedst muligt, og klæde dig på til at lave en velinformeret beslutning når du skal ud og finde det rette udstyr. I vil også kunne læse guides til hvordan man for eksempel opsætter sin streaming pc korrekt, således at man får den bedst mulige oplevelse mens man streamer.

Til slut så vil der naturligvis komme guides til, hvordan man finder den rette gaming pc, og hvad man skal kigge efter afhængigt af ens behov.

Hvem er ”vi / jeg”

Mit navn er Stefan Bargisen og jeg er 31 år. Gaming og specielt hardware, har været min passion siden jeg var en lille dreng. Jeg arbejder som direktør for OGaming A/S, og har i de sidste 7 år beskæftiget mig med salg af gaming pc’er og udstyr. Interessen for det hardware-mæssige har mere eller mindre altid eksisteret. Min første erfaring med det hardwaremæssige i en pc kom da jeg var 12 år, hvor jeg sad oppe på loftet og skildte 2 gamle pc’er ad. Processoren i den ene maskine var på hele 166MHz! Desværre gik det ikke så godt, da de ikke fungerede mere bagefter. Men, det åbnede op for interessen, og fra jeg var 15 år byggede jeg mere eller mindre pc’er for hele min familie og venner, hvorfor det kom naturligt sidenhen at etablere en forretning med det.

Jeg har længe drømt om, at have et egentligt site med diverse artikler om hardware, gaming udstyr og esport. Den drøm er netop blevet til virkelighed, og jeg håber derfor at vi kan bringe jer noget indhold og nogle artikler som I finder interessante, og som kan hjælpe jer på den ene eller den anden måde.

De bedste hilsner
Stefan J. Bargisen